Täna teame, et uuest nädalast alustab Kanal 2s otseprogramm "Õhtu!", lisaks on kavas juba Palja Porgandi reisisaade ja Hensugusta show. Kuhu tüürib kanal uue programmijuhi ametikohale Kaspar Kaljase käe all edasi, on veel vara öelda, mistõttu vaatamegi hoopis tagasi.

Ilmar Taska tõdes toona, et jätkab "Santa Barbara", mille vaatajaskond oli teleauditooriumi uuringute põhjal ületanud ka "Aktuaalse Kaamera oma". Lisaks ostis Kanal 2 siis talvel näitamiseks "Maria Celeste'i" ning sarja "Keelatud naine" - neist esimese ennekõike seepärast, et seal mängib peaosa "endine Tahmanägu".

"Eesti on nii väike, et ükski telekanal ei saa spetsialiseeruda kindlale vaatajate rühmale, vaid peab pakkuma midagi kõigile," põhjendas Taska rohkete Hispaania ja Ladina-Ameerika seebikate näitamist.

Sügishooajal 1995 tegi Kanal2s erootikasaateid Eve Kivi, kevadtalvel aga pakuvad silmarõõmu itallased. Erootiline telešõu "Colpo Grosso" tutvustuses lubatakse, et see on sarnane RTLis väga populaarsele "Tutti-fruttile".

Lisaks neile lubas Kanal 2 toona pakkuda Prantsuse lühiseriaale, menukaid multifilme ning aegumatuid kodumaiseid filme.

Lisaks on eraldi tähelepanu all artiklis "Wigla Show", mille kirjeldus ütleb: "Omaaegse Wigla Show sarja tänane otse-eetrivariant koos uuenduste ja ootamatustega." See naerutas vaatajaid kaks korda kuus pühapäeviti.

Meenutame, et Ivar Vigla omaaegsed telesaated ETVs olid alati intrigeerivad ja igasugustes seltskondades kõneainet pakkuvad. Meenutagem kas või peaminister Indrek Toome taksojuhi-rolli või nalja soome sajamargaliste kehtivuse kaotamisest, mille peale kümned eesti soost tõsimeelsed mehed oma vaevaga kogutus Soome margad rublade vastu lausa "ära kinkisid".

Siin üks klipp meenutamaks saadet: