„MTV Eesti hakkab mängima parimat muusikat nii Eestist kui ka maailmast ning näitama kõiki populaarsemaid MTV saateid nagu näiteks Pimp My Ride ja PUNK’D,“ teatas MTV Eesti tegevjuht Indrek Veskis.

Eesti MTV telenäod Kadri Bussov ja Martin Veisman, kes valiti välja üle 1700 kandidaadi seast Eesti VJ konkursil, on Vilniuses MTV Baltikumi peastuudios juba sisse elanud ning valmis eetrisse minema.

MTV Eesti kanalis saab vähemalt 20% programmist olema kohalik. See sisaldab nii uudiseid, reportaaže, edetabeleid ja muid saateid. Muusikavideotest näidatakse esialgu 5-10% ulatuses kohalikku materjali.

Ülejäänud programmi täidavad rahvusvahelised MTV muusika- ja meelelahutussaated, millel on eestikeelsed subtiitrid.

„Muusikavideode playlist saab kolmes riigis olema ühine, seega hakkavad ka Leedu ja Läti MTV vaatajad nägema meie artistide videosid,“ ütles Veskis.

„Jõudsime eile tagasi Vilniusesse stuudiosse ja oleme valmis alustama tööd,“ rääkis MTV Eesti VJ Martin Veisman. Ta lisas naljatades: „Kadril pole tegelikult mõtet kohvreid lahti pakkidagi, kuna juba järgmisel nädalal sõidab ta New Yorki MTV Video Muusikaauhindade jagamisele.“