Lindale väideti, et mees uppus, kuid naine on veendunud, et tegelik lugu mätsiti kinni, kuna mehe surnukehal olid söestunud vöödid. Ka selgeltnägijad kinnitasid, et mees tapeti, kuid lõplik vastus jäi siiski pisut lahtiseks, kuna möödunud oli liiga palju aega.

Siiski sai Linda saatest hingerahu: "Kogu elu olin oodanud, kogu oma nooruse. Läksin saatesse, et enne siit ilmast lahkumist teada saada, mis juhtus. Oleks tahtnud varem, aga ei teadnud, kuhu pöörduda," rääkis ta Publikule.

Mida sensitiivid täpsemalt rääkisid, Linda Publikuga rääkides (vahetult enne saate eetrisseminekut) isegi täpselt ei mäletanud, kuna mälu pole tema eas enam päris see, mis vanasti. "See valu võttis nii segamini," tunnistas ta.

Kui saates rullus lahti nii Linda kui tema mehe armulugu ja kurb saatus, siis telefoni teel rääkides tuli välja veel üks kummaline juhtum, mis naise hingerahu oli röövinud - nimelt ennustas mehe surma kunagi ette üks mustlane.

"Jalutasime käsikäes Tartus kui meie juurde tuli mustlane ja ütles - las ma vaatan kätt! Mu meesterahvas ei uskunud, ja ütles, et mis sa ajad. Aga mustlane ütles: "Vaene naine!" ja pöördus mehe poole, öeldes: "Sinu päevad on loetud!"" meenutas Linda. "Ja näed, oligi nii: paar nädalat ja oligi käes, ta sai surma," nentis ta.

Enne oma loo rääkimist selgeltnägijad proovile pannud Linda, kes laskis sensitiividel alustuseks oma mehe sünnipäeva ära arvata, on saatetegijatele väga tänulik ning ütles, et sai saatest oma hingerahu tagasi. Ning mitte vaid oma mehe surma osas, vaid ka mehe armukese ja viimase lapse osas, nagu saatest ootamatult selgus - nimelt oli naist terve elu vaevanud mõte, et kaasal oli afäärist sündinud tütar, kelle sensitiivid siiski mitte tema mehe lapseks tunnistasid.