Elsa elab üürikorteris ning Hannal on oma kodu juba olemas. Naised olid juba tükk aega arutanud seda, et Elsal võiks olla oma kodu. "Juhuslikult nägin TV3-s reklaami ja järgmisel päeval saatsime avalduse ära," jagas Hanna momenti, kuidas tekkis idee saatesse kandideerida.

Elsa ja Hanna on mõlemad saadet varemgi jälginud. "Mina vaatasin seda saadet, sest mind huvitab sisekujundus ja ehitamine, mu lemmikpood on ehituspood," jutustas Hanna ning Elsa lisas, et temagi on saadet näinud, ent mitte igat episoodi.

Naised on omavahel sõbrannad juba ammu ning samuti töötavad koos, nad saavad lausa nii hästi läbi, et korteri sisekujunduses neil erimeelsusi polegi. "Meil on ühesugune maitse ja selliseid probleeme meil polegi, täiustame nüanssidega teineteise nägemust," arvab Elsa.

Stiililt tuleb naiste korter rahulik, hele, põhjamaine ja maakodu hõnguga. "Kindlasti tuleb mugav ja mõnus diivan, suur vann, rustikaalseid elemente," arutlesid naised.

Ehitustöödega naised hätta ei jää, sest Hanna on suur ehitus- ja remondifänn. "Minu hobiks ongi ehitamine, ma ehitan kodus mööblit ja käin sõprade juures remonti tegemas. Isegi santehnikaga olen sinapeal," lisas Hanna.