“Me olem kolm ja pool aastat koos olnud ja me pole kordagi koos elanud,” rääkis Grete sellest, kuidas nad Karliga on pidanud alati kaugsuhet — tema Tallinnas ja Karl Põlvas. “Me vaatasimegi, et kuidas laenu saaksime, et enda korter osta, aga sellel ajal, kui see mõte meil oli, tuli ka reklaam ja nii me otsustasimegi osaleda,” lisas naine.

Korteri teevad noored vintage stiilis ning plaanivad kasutada palju vana puitu. Gretel ja Karlil on ka mõned konkreetsed asjadki juba korterisse välja vaadatud, ent mööblini nad jõudnud pole. “Praegu me mööbli osa ei vaata, kõik oleneb sellest, kuidas korteri planeering on ja kas me saame näiteks nurgadiivanit kasutada,” jutusas Grete ja lisas, et neil on juba toodud metsast üks suur palk kuivama, millest saab laud.

Sisekujunduses paaril suuri lahkarvamusi ei ole. Esimene ja ainus visioonide lahknemine oli vannitoa pärast, aga seegi sellepärast, et esiti mõistsid noored teineteist pisut valesti. “Hakkasime teineteisele pilte näitama ja tuli välja, et meie arvamused ühtivad,” rääkis Grete teistest sisekujunduselementidest.

Karl on igapäevaselt üldehitustöödega kokku puutunud, ent maalritööd ei oska ta teha. Siinkohal loodavadki Grete ja Karl, et appi tulevad paar head sõpra, kes selle ametiga sinapeal.