Saarlased on väga rahul neile loositud võimalusega teha valmis saun hipsterite korteris. Nagu ikka, võtab saarlaste töödel oma aja põhjalik planeerimine. Siret käib Saaremaal materjali toomas ja jõuab asjadega isegi õigeks ajaks praami peale ja Natura Parki, kus Ardo on ettevalmistustega juba valmis saanud, kuid ootamatu õnnetus takistab oluliselt asjade kulgu.

Saunade puhul ei ole konkurents lõpuks enam kuigi tihe, sest vaid ühte sauna saab valminuks lugeda. Lisatubade hindamisel peavad kohtunikud langetama väga keerulise otsuse, sest mõlemad paarid on üle ootuste hästi hakkama saanud. Renate ja Kareli lastetoal on juures tugev Pinteresti maik, mis sinna aga ka hästi sobib. Hipsterite muusikatoas hakkab silma kaunis isetehtud kirjutuslaud ja lakke on saanud ka disainielemendi mängus valminud valgusti. Kuldseid rosette peavad naabrid taas minema püüdma konkurentide ustelt ja nende jagamisel proovivad naabrid võimalikult kavalad olla.

Ohutuse tagamise mängus antakse naabritele võimalus näidata oma teadmisi tule- ja liiklusohutuse tähtsusest ning koduvalve olulisusest. Kes valib ohutuse tagajaks koera ja kes plaanib turvakaamera paigaldada ka elutuppa – ideid naabritel jagub.

"Naabrist parem" täna kell 20.00 TV3s!