Kalevipoeg ja Soome piiga on pettunud, sest nende praeguseks suurimaks unistuseks on oma peret suurendada. “Mina arvan seda, et esimese mängu põhjal juba minu jaoks tekkis väga suur konkurent, kui meil see unistuste korter ikkagi käest ära võeti,” tunnistab Rasmus. Kaotusest on raske üle saada hoolimata sellest, et tegemist on vaid mänguga.

Võtmejooksu eest esimese kuldse võiduroseti teeninud Renate ja Karel koos pisipoeg Brandoniga on oma uue korteriga aga väga rahul ning plaane on neil selle sisustamiseks palju. Selle hooaja püsikohtunikele ning sisearhitektidele Aljona Kamenikile ja Berit Kirsile ei avaldanud need ideed aga paberil kuigi kõva muljet. Kõlama jääb soov, et noored mõtleksid rohkem sellele, kuidas oma Pinterestist leitud ideedele omanäolisust lisada.

Elina ja Rasmus, kes peavad nüüd oma kolmetoalise korteri ideed kahes toas realiseerima, tahavad tuua oma uude koju palju kullasära, mis teeb sisearhitektid samuti kohati veidi murelikuks. Kui kõik on ühtlaselt kuldne, siis kuidas on võimalik ägedaid detaile omaette esile tuua? Ka Kalevipoegade isikupäraste ideede hulk ei ole nii suur kui oma unistuste kodu loojatelt oodata võiks, kuid kohtunikud näevad lootust, et teostuse jooksul võib häid ideid veel lisanduda. Vastasel juhul varitseb oht, et Elina ja Rasmus ehitavad endale korteri, mis on küll täitsa kena, särav ja luksuslik, kuid meenutab hingetut hotellituba.

Saare kärgpere eesotsas Sireti ja Ardoga on oma sisustusideede kujundamisel pidanud nõu kogu oma suure perega. Ühiselt on jõutud põnevate lahendusteni, mis ka sisearhitektidele veidi põnevust pakuvad. Vana kaminameister Ardo ei taha loobuda ideest korterisse üks mõnus tulekolle lisada, kuid Aljona pidas ideed kortermaja jaoks veidi veidraks. Samas jäi ta tulemust põnevusega ootama, lootes, et ehk suudab Ardo teha kamina, mis isegi teda vastupidises veenaks.

Kunstihingelistel hipsteritel Helenil ja Karlil on palju hullumeelsena tunduvaid ideid, mida igapäevaselt eluruumides kindlasti ei kohta. Ekstravagantsuse fänn Aljona oli hipsterite ideid kuuldes hetkega põnevil, Berit vajas aga veidi rohkem veenmist. Julgus ja omapära ongi aga kokkuvõttes see, mis Helenile ja Karlile nende esimese kuldse võiduroseti tõi.

Naabreid saab nüüdsest ka korterite järgi eristada: korter 1 — Renate ja Karel, korter 2 — Helen ja Karl, korter 3 — Elina ja Rasmus, korter 4 — Siret ja Ardo. Esimeseks proovikiviks remondi vallas on naabrite jaoks seinte värvimine. Tuleb ainult rullidele valu anda, sest aega on värvimiseks vaid 40 tundi ja seda kõike näevad televaatajad juba järgmisel kolmapäeval!