Kanal 2 saatesarjast "Trikimees" tuntuks saanud Jürgen Veber hullutab oma võlurivõimetega täna Teetu ja Kristjani. Ootamatult leiab Jürgen Kristjani näol konkurendi! Siiski pole Jürgen Kristjani tasemega päris rahul ja teeb talle käigupealt koolituse. Lisaks trikitamisele räägib Jürgen, kuidas ta maagiamaailma jõudis, üleriigiliseks kuulsuseks sai ja kuulsa

Ameerika illusionisti David Copperfieldi pardi ära varastas.
Et sooja suve lähenedes tuleb meestelgi paksud vammused seljast heita ja hea välja näha, on saates kõigile eeskuju näitamas ühed stiilsemad mehed Eestis - Uku Suviste, Kristjan Kasearu ja verinoor talent Jaagup Tuisk, keda tuntakse ka kui "2 1/2 meest". Täna korraldavad mehed stuudios oma kõige inetumate riiete demonstratsiooni, mis šokeeriks iga moegurmaani. Selle peale otsustavad Teet ja Kristjan aga, et nemadki tahavad olla ilusad ja stiilsed ning lähevad moealast nõu küsima saatest "Eesti tippmodell" tuntud stilistilt Anatoli Einilt.

Tartu Ülikooli emeriitprofessor Marju Lauristin võtab samuti koha sisse Teedu ja Kristjani diivanil. Et saatejuhid tunnevad staažika meediaõppejõu ees aukartust, otsustavad nad tavalise intervjuu asemel teha Lauristinile hoopis spetsiaalselt "Nädalalõpp Kanal 2ga" jaoks valminud erakordse psühholoogilise testi, mis paljastab, kes Lauristin on, kuhu ta läheb ja mida ta tahab.

Muusikalist hingekosutust pakub ühe Eesti populaarseima armastuslaulu “Kas tead” esitaja ja sõnade autor Helen Adamson. Kui tema laulu oskab kaasa laulda suur osa kodumaisest muusikapublikust, siis Helenit ennast küll liiga hästi ei tunta. Kas teadsite, et see siresäärne naine on tegelikult hoopis elektroonikafirmas koolitaja ja seda juba üheksa aastat?

Positiivne ja humoorikas avapauk nädalavahetusele, Teet Margna ja Kristjan Jõekalda jutusaade “Nädalalõpp Kanal 2ga” on eetris juba täna kell 21:30.