"Meie kontorisse sisenes üks noormees, vene keelt kõnelev noormees, kes ütles, et tal on midagi, mis võiks meile huvi pakkuda. Siis ta näitas meile videot, kus ei olnud mingit kahtlustki, et see naine seal videos on Evelin Ilves," jutustas Krista, kuidas skandaal just Kroonika kaanele jõudis. Sama noormehega kohtuti veel kord, ning jõuti kokku leppele.

Loomulikult maksti noormehele ka vaevatasu, mis Krista arvates oli sellise video eest väga väike summa.

Kroonika 22.08.2014

Ajakiri tuli müüki 22. augustil, seda päeva mäletab Krista nagu eilset. "Ma mäletan, et me tõime ajakirja müüki päev varem, sest me ei saanud sellist informatsiooni enam kauem enda käes hoida. Paljud hakkasid küsima ja kahtlustama, et kuidas me nii selged pildid saime. Kuid see oli tänu välkudele, sest seal oli meeletult pildistajaid," selgitas Krista.

Pärast skandaali puhkemist tõusis pinnale ka teisi küsimusi. Näiteks ei uskunud paljud, et piltidel on just meie endine esileedi. "Loomulikult natuke kripeldas hinge, aga kui 22. augusti pärastlõunal Evelin Facebooki postituse tegi, kus ta vabandas kõigi ees, kellele ta oli haiget teinud, siis teadsime kindalt, et see, mis tegime oli õige ja suurem torm vaibus," kirjeldas Krista ajakirja ilmumise päeva.

"Peatoimetajana pidin ma lihtsalt tegema otsuse, et mis on avalik huvi ja mis on skandaal, sest tegemist oli avaliku elu tegelasega. Võib-olla kunagi hiljem või isegi nüüd, kus Evelin on teel oma uude ellu, näeme kunagi Eveliniga ja ta saab öelda, et aitäh, Kroonika, et panite lumepalli käima," lisas ta.