Marek Strandberg ütles saate eel Kanal 2le, et vaatas juba koolipoisina „Mis? Kus? Millal?“ saate Vene versiooni Kesktelevisioonist. „Ma ei ole väga spordist kirglikult sellisesse sõltuvusse sattuv inimene, kuid kogu see ümbrus tekitab olukorra, mis ilmselt paistab välja ka teleekraanilt ja mille pärast juba inimesed vaatavad,“ arvas Strandberg. „Mind on siia kutsutud kaks varasemat aastat, kuid mu käigud on olnud sellised, et ma ei ole sattunud lindistamise ajal olema Eestis,“ avanes Strandbergile sel aastal esimene võimalus „Mis? Kus? Millal?“ lahingus kaasa lüüa.

“Mis? Kus? Millal?” turniiril osalevad kuueliikmelised võistkonnad koosnevad nii tippmälumänguritest kui ka laia silmaringiga avaliku elu tegelastest. Sellel hooajal lööb uue tiimina kaasa ka nutikatest gümnasistidest ja tudengitest koosnev võistkond, mille kapteniks on Marthi Lepik.

Televaatajate saadetud küsimused on erinevad – vahel tuleb vastamiseks jälgida videolõiku, mõnikord tuuakse stuudiosse mingi salapärane ese või on see peidetud hoopis “musta kasti”. Kõik vastused on loogiliselt tuletatavad. Kumb võistkond – Televaatajad või Targad – esimesena kuus punkti täis saab, võidab saate.

Kui Sinul mõlgub meelel mõni küsimus ja soovid kaasa mängida, siis Kanal 2 ootab endiselt televaatajate küsimusi. Neid saab saata meiliaadressile kysimus@kanal2.ee ja postiaadressile Maakri 23a Tallinn, 10145. Lisainfot leiab Kanal 2 kodulehelt www.kanal2.ee.