Selleks, et paremini tutvuda Itaalia toitudega, võttis ta kätte ja läks  isegi mitmeks kuuks Itaaliasse restorani tööle, kuigi nii mõnigi teine ema oleks tundnud ennast lapsest takistatud.

Keidi aga võttis lihtsalt hea sõbranna lapsehoidjaks kaasa ja tegi oma unistuse tõeks. Saates pakubki Keidi parimat valikut Itaalia köögist ning seda loomulikult parimate Itaaliast pärit toorainetega.

Keidi retseptid:
1. eelroog
 Caponata

 
2 baklažaani
varssellerit
1 punane sibul
peotäis kappareid
kvaliteetseid oliive
400g purustatud tomateid
veiniäädikat
suhkrut
soola
kvaliteetset oliiviõli

Baklažaanid koorida ning tükeldada kuubikuteks, praadida õlis. Seller viilutada, praadida õlis. Punase sibula kuubikud praadida õlis, lisada veiniäädikas, suhkur ja loputatud kapparid. Seejärel lisada purustatud tomatid. Hautada 30-40min. Lisada baklazaani kuubikud, seller ning oliivid. Hautada veel nõrgal tulel mõni aeg. Serveerida ja kaunistada keedetud muna ja peterselliga.

2. eelroog
Spargli risoto

Kvaliteetset risotoriisi
Spargleid
Võid
parmesan
aedviljapuljong
küüslauk
kvaliteetset oliiviõli

Valmistada sparglikreem. Sparglid korralikult läbi pesta, tükeldada ning hautada küüslauguga õlis. Vajadusel lisata pisut vett. Maitsestada soola ja pipraga. Kui sparglid valmis, püreerida.

Lõigata küüslauk õhukesteks viiludeks, praadida õlis kuldkollaseks, lisada riis, kuumutada. Maitsestada soolaga. Aegajalt segades lisada puljong. Kui riis poolpehme, lisada sparglikreem. Keeta kuni riis valmis. Lisada või ja ohtralt parmesani.

Serveerida kohe.

Pearoog
Kartulipüree lambahautisega

Lambaliha kuubikd
atritsok
munakollane
rosmariin
küüslauk
sibul
sool, pipar
kvaliteetne oliiviõli

Lambaliha praadida küüslaugu, sibula ja roosmariiniga õlis. Maitsestada soola ja pipraga. Jätta hauduma 1,5tunniks. Lisada hautatud artitsok. Vahetult enne serveerimist lisada munakollased.

Serveerida kartulipüreega. Püreele puistata riivitud parmesani.

Maitseb hea koos täidlase maitsega punase veiniga.

Magustoit
Semifreddo

1 vaniljekaun
30 g suhkrut
4 suuremat muna
200 ml vahukoort
soola
2 cl Minttu likööri
värskeid või kompotimarju

Lõika vaniljekaun pooleks, tõmba noaga kaunast seemned välja ja sega need munakollase sisse. Lisa pool suhkrukogusest ja klopi tugevaks vahuks. Teises kausis klopi vahtu vahukoor koos ülejäänud suhkruga. Kolmandas kausis vahusta tibakese soolaga munavalged. Sega marjad munakollase sisse ja lisa mass vahukoorele. Viimasena lisa ettevaatlikult segades munavalge.

Aseta segu vormi ja sügavkülma. Võta maius kapist 5 minutit enne serveerimist.