Kui Toomas käib ringi Tartu linna peal, siis on võimatu teda kellegi teisega segamini ajada. Pikk must mantel, kõrged platvormsaapad ja erinevad aksessuaarid teevad temast selle, kes ta tegelikult ongi – kübergooti. See on gooti subkultuurist välja arenenud subkultuur, mille esindajaid on Tartus alla kümne.

See hüüdnimi saadab tätoveeringutega Muumit juba aastaid. Peamiselt tegutseb ta Tartus NoorteTV-s, kus on on mitme saate juures saatejuhi rollis. Muumi teeb nii interaktiivset jutusaadet kui ka kokasaadet. Lisaks käib ta noorsootööasutus Lille majas, kus tegeleb noortega.

Muumi plaanib minna ülikooli, tema valikutes on sotsiaalsete teemadega seotud erialad. Iseloomult peab Muumi end lahkeks ja väga tolerantseks inimeseks. Kui vanasti sai tal mõnikord hing täis, kui keegi ta välimuse üle nalja tegi, siis nüüd ei pööra ta sellelegi suuremat tähelepanu.
 
Muumi retseptid

Eelroog
Puuvilja-juustusalat
Pirn
Õrn
Troopiliste puuviljade kompott
Juust
majonees
Suhkru ja kaneeli segu
 
Tükelda koostisained ning vala suurde kaussi. Lisa majonees ja maitseained, sega korralikult. Serveeri.
 
Eelroog
Köögivilja-sinihallitusjuustusupp
Kartul
Porgand
Kapsas
Sinihallitusjuust
Sool, pipar
 
Tükelda köögiviljad ja keeda pehmeks. Püreeri. Lisa sinihallitusjuust ning natuke soola-pipart. Serveeri soojalt.
 
Pearoog
Pelmeenipitsa

Pelmeenid
Tomat
Juust
 
Sõtku veidike sulanud pelmeenidest tainas ning määri see ühtlaselt ahjuplaadi põhjale. Kata viilutatud tomatite ja riivitud juustuga. Aseta pitsa 180-kraadisesse ahju ning lase küpseda umbes 15 minutit, kuni juust on mõnusalt sulanud ja pitsa ääred krõbedad.
 
Magustoit
Taani talutüdruk

Leib
fariinsuhkur
Banaan
Vahukoor
Mustikad

Aseta tumeda leiva viilud purustajasse ning tooda leivapuru. Rösti see kuumal pannil fariinsuhkruga. Aseta puru magustoidupokaalidesse, sinna peale pane pannil kergelt praetud banaanilõigud. Kaunista vahukoore ja mustikatega.