46-aastane Heli tunneb oma tööd - toitlustusalal on ta tegutsenud 13 aastat ning jõudnud sööklast oma isikliku restoranini. Helile meeldib liha ja klientidena mehed. Ühte neist võõramaine köök pakub ja teist ootab vastu. Üllatusena naine külalistele ühtegi Argentiina rooga aga ei pakkunudki.

Heli retseptid
Esimene eelroog: Seenetäidisega ahjutomat

Vaja läheb:
1 suur tomat
1/2 tl hakitud metsaseeni
1/2 päevalilleseemneid
1/2 spinatit
1 tšilline küüslauguküüs
1/4 hakitud sibulat
1/2 hakitud päiksekuiv tomat
1/2 kuubistatud Kreeka juustu
1 spl paprikasalsat

Valmistamine: Lõika tomatil "kaas" pealt, uurista sisu välja. Prae hakitud sibul õlis kuni sibul on muutunud kuldseks, lisa ülejäänud hakitud toiduained, jättes juust eelviimaseks, mille lisades vala segule ka paprikakaste ja kuumutada mass soojaks. Mässi tomati alumine, suurem pool fooliumisse, tõsta soe seenemass "tomatikaussi" ning kata "kaanega". Aseta fooliumis tomatid eelsoojendatud praeahju.

Teine eelroog : Muna-juustu kreemisupp
Vaja läheb:
250 ml piima
1 muna
2 spl parmat

Valmistamine: Soojenda piim potis, lisa vispeldades muna, natuke jahu ja parmat. Suppi ei tohi kuumutada keemiseni!

Pearoog: Peekonisse mähitud kanafilee

Vaja läheb:
200 g kanafileed
5 viilu toorpeekonit
2 spl fetajuustu
1/2 hakitut tomatit

Valmistamine: Hoia kanafileed mõnda aega maitsestatud õlimarinaadis. Sega kokku hakitud tomat ja feta. Tõsta juustusegu fileele ja keera ümber 3-4 viilu peekonit. Küpseta ahjus. Lisaks paku cous-cous`i, aurutatud porgandit ja - spargelkapsast,  kuumutatud oliive ja kirsstomateid ning võis kuumutatud šampinjone. Kastmeks tee sinepi-koorekaste ja vürtsikas paprikakaste.

Magustoit: Valge šokolaadi-toorjuustu kook metsamarjadega

Vaja läheb:
300 gr valget sokolaadi
150 g toorjuustu
200 g hapukoort
800 g marjasegu
150 g küpsetusmargariini
2 klaasi jahu
1/2 klaasi suhkrut

Valmistamine: Sõelu kokku jahust, margariinist ja suhkrust taignapuru, vajuta  puru vormi põhja. Kuumuta ahjus, kuni tainas pruunistub kuldseks. Vala peale külmutatud marjad, raputada peale suhkrut. Sulata veevannil šokolaad, lisades toorjuustu. Kui šokolaad on vedeldunud, lisa hapukoor. Tõsta vorm ahjust, vala peale šokolaadi-toorjuustumass. Jäta paariks tunniks külma.