Tatjana eelistab maalähedast ja tervislikku toitu ning seepärast tegeleb ta riigikogu töö kõrvalt ka koduaias võimalikult paljude erinevate aiasaaduste kasvatamisega, et oleks alati enda värske varu võtta.

I Eelroog
Waldorfi salat

1 suur roheline õun
0,5 pead fenkolit ehk apteegitilli
1 sellerivars
0,3 klaasi puhastatud kreeka pähklit
1 laim
2 sl. majoneesi
Jahvatatud must pipar

Koorida õuna ja lõigata piiklikuks peenteks tükkideks, seller lõigata õhukesteks tükkideks, fenkol lõigata õhukesteks poolkeraks. Fenkoli tükid valada külma veega ja lasta seista 5 min, ärast kurnata. Kreeka pähklid praadida 5 -6 min. 160 kraadi ahjus. Lasta jahtuda ja purustada noaga peenteks tükkideks. Kõik komponendid segada kausis. Riivida laimi koor, pigistada mahl. Segada salatiga kokku majonees musta pipraga, laimi mahlaga ja laimi koorega.

II Eelroog
Kõrvitsasupp ingveriga

600 g kõrvitsat
100 g kartulit
1 sibul
1 – 2 küüsi küüslauku
2 sl võid
1 tl riivitud ingverit
100 ml valget veini
1 l köögivilja puljongit
100 ml kohvikoort
Sool, jahvatatud must pipar, riivitud muskaatpähkel.
1 sl kõrvitsaõli.

Hakkige sibul ja küüslauk peeneks ja kuumutage õlis kergelt läbi, lisage väikesed toore kartuli kuubikud ja praadige tasasel tuulel, lisage kõrvitsa kuubikud ja praadige. Raputage ingverit, valage puljong ja vein. Keetke 25 min. Tehke supist püree, lisage kohvikoort, sool, pipar ja muskaatpähkel. Iga supitaldrikusse lisage kõrvitsaõli.

Pearoog
Pardifilee marineeritud glögis köögi- ja puuviljadega

4 pardifileed 4 inimese jaoks
Paprika, õun, pirn sidrun
Petersell, tüümian, rosmariin
Pohlad, kadakamarjad, mustad ilma kivideta oliivid
Klassikaline glögi
Meresool

Iga filee määrida oliiviõliga ja marineerida värske rosmariiniga, kadakamarjadega ja soolaga. Lisada glögi ja jätta ööseks seisma. Lõigata köögi- ja puuviljad tükkideks ja praadida pannil 1,5 – 2 min. Panna tükid nõusse, kus edaspidi roog valmib. Fileed praadida 7 -8 min. Asetada praetud filee köögiviljade peale. Lisada oliivid, pohlad ja palju rohelist ( petersell, tüümian).
Panna kaas peale ja tõsta 200kraadisesse ahju 15 -20 min.

Magustoit
Kamajahu kohupiimakreem marjadega

0,5 kg 0,1% kohupiimakreemi
1,5 sl kamajahu
250 ml vahukoort
Marjad või maasika toormoos

Vahustada kohupiim kamajahuga, eraldi vahustada vahukoor lisades natukene suhkrut. Valada komponendid kokku ning natuke veel vahustada. Serveerida klaasidesse ja lisada marjad või toormoosi.