“Mõlemad on väga head näitlejad ja artistid — see on neil mõlemil ühine. Aga mis neil erinevust on, seda vaadake ise,” naljatas režissöör Ove Musting "Ringvaates". “Mõlemad laulavad ja esitlusele tulevad ka mõningad uued lood, kuid mis vormis see toimub, seda ma veel paljastada ei saa.”

“Ma võin öelda, et minu jaoks on see midagi täiesti uut ja see on veidi inspireeritud Eesti vanadest muusika lühifilmidest,” vihjas kavalalt Getter Jaani. Jaan Pehk tõdes, et muusikas saab programmis küll, aga nalja kohta ta ei oska veel öelda. “Ega iga asi ei pea ka väga naljakas olema — võib-olla on seal ka tõsist nooti.”

“Tundus täiesti sürreaalne võtta Getter Jaani ja panna ta Jaan Pehkiga kokku — midagi veel pöörasemat ma ei kujuta isegi ette. See on põnev teekond artistide sisemaailma. Võib öelda, et see on põnev süvaanalüüs sellest, mis on ühist Getter Jaanil ja Jaan Pehkil," ütles Musting.

Karmel Eikneri viis läbi kiire testi, mis selgitas välja, et Getter Jaani ja Jaan Pehk on kõigest 36% erinevad ja suisa 64% sarnased. Sellise tulemuseni jõuti läbi mitmete küsimuste nagu näiteks "Kassid või koera?", "Jalgpall või seks?", "Alkohol või kanep?", millele Getter ja Jaan üheskoos vastama pidid.