Riina, 44: “Olen juba 90ndate algusest peale, mil “Vaprad ja ilusad” esimest korda Eesti telesagedustele jõudsid, sarja andunult jälginud. Seriaalist on saanud justkui nagu perekonna traditsioon — noorena vaatasin seda koos emaga, siis vaatasime elukaaslasega ja kuni praeguseni tütrega.

Minu senine lemmiktegelane on olnud vaieldamatult Ridge Forrester, kes oma sarmikuse ja intelligentsiga mulle alati sümpaatne tundunud. Olgu — pidev naistevahetus ja Brooke’i ning Taylori vahet jooksmine on ka küllaltki kentsakas olnud, aga siiski on Ridge seni pigem turmtule käes kannatajana tundunud. Talle oli alati hea kaasa elada.

Siis aga hakkasin kuulma kuulujutte, et senine osatäitja Ronn Moss hakkab sarjast ära minema — kartsin kõige hullemat! Et Ridge tapetakse ära ja mul polegi kellelegi enam kaasa elada! Ohkasin kergendatult, mil uudistest lugesin, et leiti uus osatäitja. Algul olin väga elevil.

Esimesed paar nädalat, kui Thorsten Kaye mängis, oli küll harjumatu ja kummaline, aga mõtlesin, et küllap kohanen sellega — armastatud tegelane oli ju ometi alles. Siis aga nägin, et see mees ei oska ikka üldse näidelda ja nüüd ma olengi piinelnud juba pikki aastaid. No iga kord kui see mees ekraanil on, tahaks lausa oksendada!

Isegi Brooke ei taha seda meest enam — kuidagi puine on kõik. Ei teagi, milles asi. Kas ülemused käsivad Kayel mängida nagu “vana Ridge” ja see ei tule tal hästi välja või pole ta rollile üldse pihta saanud? Ridge peaks olema hurmur, tark, šarmantne mees. Praegu on ta suvaline pikajuukseline lõngus.

Miks küll see Ridge ellu jäeti, praegu näeb see seriaal välja nagu visklev metsloom, kellele keegi halastuslasku teha ei julge. Lõpetage vaatajate piinad!”

*Lugejakiri on loetavuse huvides keeleliselt toimetatud.