Oktoobri keskpaigas eetrisse läinud sari näitas kümne tunni jooksul 90ndate ärielu Eestis. Enne sarja eslinastumist teatas Riigikantselei EV100 suursündmuste juht Margus Kasterpalu, et tegemist on tõeliselt tasemel telesarjaga.

"Juba neli aastat tagasi jäi võistlustööde hulgast draamasari "PANK" silma põneva süžeega. Viimastel aastatel on 90ndadte temaatika veel enam esile tõusnud ja olen kindel, et inimesed võtavad seriaali soojalt vastu,“ lisas Kasterpalu. Kahjuks läks aga vastupidi...

Kõmulise sarja esimene osa tuli suure paugu ja kõmuga, kuid suutis teletopis maanduda vaid kaheksandal kohal. Ekraanide ette toodi vaid 121 000 silmapaari, järelvaatamistega koos vaatas esiosa 174 000 inimest.

Sarja ei päästnud isegi seksikas lesbistseen.

Suure meediakäraga eetrisse jõudnud "Pank" oli teisipäeviti avaldatud top kümnes vaid esimesel eetrinädalal, pärast seda Eesti kalleimaks seriaaliks tituleeritud teost aga sinna ei mahtunudki.

"Tänasega lõppev “Pank” on läbi sügise vaatajates suurt huvi tekitanud - vähemalt 15 minutit on ERRi telekanalites sarja vaadanud 350 000 inimest," kirjutab aga ERR pressiteates.

"Seejuures paistab sari silma tavapärasest kõrgema järelvaatamise numbriga, pooled vaatajatest on lisandunud järelvaatamisest. Märgiline hulk “Panga” vaatajaid on seriaali üles leidnud ka veebist – ERRi veebist on “Panga” erinevaid osasid vaadatud enam kui 150 000 korda," lisas telekanal.

Kas sarja viimane episood murrab taas esikümnesse? Seda näitab aeg...