Saates juba kahel korral teiseks jäänud Kerro ei seisnud esimesel kohtumõistmishetkel, mil teatati nädala parim sensitiiv ning esimene lahkuja, sugugi nii kindlameelselt ja isegi ülbelt kui eelmisel korral. Vastupidi – Kerro oli suisa harjumatult tagasihoidlik, kuigi katse, mille ta läbima pidi, läbis ta hiilgavalt, avaldades kõigile muljet. "Ümbrikus (parima sensitiivi pildiga – toim.) võin olla mina, aga ma pole kindel," sõnas ta saatejuhile. Konkurent, kellest on kohe algusest peale näha, et tegu on tõenäolise võitjaga, seevastu aga muheles ning põrutas vägagi enesekindlalt, et ümbrikus on mehe pilt, viidates selgelt iseendale. Ennustus vastas tõele ning esimene katsenädal Kerrole läinud hooaja alustuseks tulnud parima tiitlit ei toonud.

Kes on aga see konkurent, kellest tõenäoliselt Kerro üks suurimaid konkurente saab? Tegu on meesterahvaga nimega Svami Daši (Свами Даши) - salapärane müstik, kes on 20 aastat elanud Indias. Mehe meetodid avaldasid saatetegijatele muljet kohe alguses ning tema läbitungiv ning erakordselt terav tunnetus ja suur karisma ähvardavad Kerro sel hooajal varjutada.

Pea püsti, Marilyn! Õnneks projekt alles algab ning palju põnevaid katseid on veel ees, kus Kerrol õnnestub oma võimeid veel korduvalt tõestada ning loodetavasti ka nädala parima tiitleid noppida!