"Olime koos perega eile parasjagu õhtust söömas, televiisorist käis taustaks "Ringvaade", saime mehega šoki, kui äkitselt hakati ekraanil platsentat loopima," kirjutas Kroonikale televaataja.

"Ma olen kuulnud küll neist hulludest, kes oma platsentat söövad ja seda perekonnalegi sisse söödavad. Ma isegi mõistan seda, et riigitelevisioonis võiks meditsiinilistest teemadest ka rääkida, aga no see vaatepilt, kuidas platsentat nagu pannkooki otse-eetris loobitakse, ajas korralikult iiveldama küll.

Valmistasin perele toreda koduse toidu, makaronid vorstikastmega, aga kui seda platsentat telekast nägime, kukkusid kõigil kahvlid taldrikusse. Siis veel näidati mingeid külmkappe, mis erinevate kehajuppidega täidetud olid," lisas ta.

"Saatejuht ei teinud enne seda uudist mitte mingit hoiatust, et see ei sobi vaatamiseks lastele ega nõrganärvilistele. See oli täielik košmaar, mul hakkas halb olla sellest vaatepildist ja õhtusöök oli täiesti rikutud. Kas tõesti peab sellisel kellaajal, millal inimesed koos perega söövad, ilma ette hoiatamata selliseid jälkusi näitama.

Isegi pea mu täiskasvanud tütar tõmbus näost kaameks ja kadus mõne aja pärast oma tuppa. Muidu vaatame Ringvaadet ikka kõik koos perega diivanil," oli naine pettunud.

""Ringvaate" meeskond vabandab kõigi vaatajate ees, keda häiris, et saatejuht loo sisu osas ette ei hoiatanud," andis Kroonikale teada ERR.

Vaata kõnealust saatelõiku allpool!