Filmi produtsendi Andrus Raudsalu sõnul on kõigi osatäitjate sellisel moel vaatajate ette toomine võimalik vaid nukufilmi korral, kuna filminukkudest näitlejad on vastupidavad ja on nõus vajadusel vastu vaidlemata päevi ühes poosis seisma.

Põhjalik filmi rekvisiitide väljapanek annab põneva ülevaate pea viie aasta jooksul Nukufilmis tehtud suurest tööst - väljas on erinevad maketid, nukud ja dekoratsioonid, mida "Lisa Limone'i" loomiseks kasutati, nende juures on ka tutvustavad tekstid, mis räägivad filmi saamisloost. Näitus on kõigile huvilistele tasuta.

Näiteks saavad külastajad teada, miks vangikongi seinale on kirjutatud "Ragnar on loll", mismoodi pandi plahvatama savist maju ja tehti mannast liiva ning kuidas Aafrika rikkurite hambad küünelakiga kuldseks võõbati. Filmi tegemiseks kulus ühtekokku pea seitse aastat, muuhulgas valmistati selle tarbeks 70 nukku, 250 tomatitaime, 1300 tibatillukest tomatit, 8 maja, 3 autot ning 2 rahakirstu, millest suurt osa ka näitusel lähemalt uudistada saab.

8. märtsist 2013 kinodesse jõudev Mait Laasi verivärske muusikaline nukufilm "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" on teadaolevalt maailma kõige esimene täispikk 3D nukuooper. Ennekõike kooliealistele lastele ja täiskasvanutele mõeldud seiklusliku linaloo tegelastele andsid oma hääle Iiris Vesik, Peeter Volkonski, Hardi Volmer, Omar Nõmm, Risto Joost, Andero Ermel ning teised tuntud eesti lauljad ja näitlejad.

See film on omalaadne Romeo ja Julia lugu, mis räägib apelsinipoiss Maroc'ist, Põhja-Aafrikast pärit paadipõgenikust, kes jõuab pärast tormi Sitsiilia rannikule. Maroc'i lootus leida vabas maailmas hea elu puruneb, kui ta satub tomatiistandusse orjatööle. Kaunis Lisa Limone, ketšupitöösturi tütar, elab muretut elu, kuid tal on üks suur soov - Lisa tahab leida tõelist armastust. Ühel päeval avastab ta rannast merekarbi, mis laulab talle Maroc'ist. Kas põgenikust apelsinipoiss võib olla tema suur armastus?

"Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" pikkus on 72 minutit, selles kõlavad läbisegi itaalia, prantsuse, inglise ja eesti keel, film on subtitreeritud eesti keelde. Filmi lavastas Mait Laas, stsenaariumi kirjutasid Kati Kovács ja Peep Pedmanson, operaatoritöö tegi Ragnar Neljandi, originaalmuusika autor on Ülo Krigul ja helirežissöör on Karri Niinivaara. Filmi produtsendid on Arvo Nuut, Andrus Raudsalu, Misha Jaari ja Mark Lwoff.