PÖFFi EurAsia võistlusprogrammi on Eesti filmidest valitud Toomas HussariSeenelkäik” ja Ilmar Raagi „Eestlanna Pariisis”. Tridens Herring võistlusprogrammis on Ain Mäeotsa värskelt esilinastunud „Deemonid”. Heave(i)n Eesti Filmi auhinnale konkureerivad lisaks eelpool mainitud kolmele filmile Peeter Simmi „Üksik saar”, Andres Maimiku ja Rain Tolgi „Umbkotid” ning Andres Kõpperi ja Arun TammeVasaku jala reede”.

Just Filmi programmist leiab Janno Põldma ja Heiki Ernitsa joonisfilmi „Lotte ja kuukivi saladus” ning Avo Paistiku 1990. aastal valminud legendaarse filmi „Naksitrallid”.

Tudengi- ja lühifilmide festivali Sleepwalkers avamise päeval, 12. novembril näidati Eesti lühifilmide võistlusprogrammi esimest seanssi: mängufilmidest olid kavas Janno Jürgensi „Distants”, Raigo Saariste „Päikeseratas”, Elina Naani „Aitäh et sa minuga juhtusid”, Sander Marani „Uudishimu tapab” ning Arthur-Kent Sillamaa dokumentaalfilm „Lotus Spirit”. Eesti võistlusprogrammi teist seanssi saab näha juba täna, 14. novembril kell 20 Balti Filmi- ja Meediakooli kinosaalis. Näitamisele tulevad Ivan Pavljutškovi „Valge Ruut”, Triin Ruumeti „Teispool Vikerkaart”, Sander Allikmäe „Kastis”, Hardi Keerutaja „Kõks”, Anna Hintsi „Vaba maa” ning Madli Lääne dokumentaalfilm „ABC”. 

Sleepwalkersi rahvusvalises tudengifilmide programmis on Moonika Siimetsa lühimängufilm „Aeg ei peatu”, mida saab näha 15. novembril.

Muljet avaldav on ka 14. animafilmifestivali Animated Dreams Eesti uue anima programm, kuhu kuulub nii noorte tegijate kui ka vanade väärikate animameistrite teoseid. Programmi kuuluvad Riho Undi film „Happy Birthday”, Andres Tenusaare „Kolmnurga-afäär”, Priit Tenderi „Ussinuumaja”, Kaspar Jancise/Vladimir Leschiovi „Villa Antropoff” ning Annely Põldsaare animeeritud dokumentaal „Lennusadama maalija”.

Noorem generatsioon esitleb animavõimalusi muusikavideodes: Stella Salumaa video Argo Valsi loole "Tsihcier", Elina Kasesalu video Calvin Cardioidi loole „Lullaby for a Nameless Creature“, Chintis Lundgreni video Kali Briisi loole „I Love your Face“ ja Indaru Entertainmenti teostatud video Tenfold Rabbiti loole „Oblivion”.

Lisaks Eesti filmidele on festivali kavas mitmed kontserdid, kus kuuleb uut ja vanemat Eesti filmimuusikat. PÖFFi avamisel 15. novembril on laval Eesti filmimuusika legend Sven Grünberg koos oma ansambli ja Ott Leplandiga.

20. novembril Tartus ja 21. novembril Tallinnas toimub kontsertkava "Lust for Life", kus astuvad üles ning esitavad laule maailma ja eesti filmidest Lenna Kuurmaa, Mihkel Raud ja Marten Kuningas.

26. novembril toimub Von Krahli baaris Eesti filmimuusika pidu, kus kuuleb nii süvenemist vajavamat kuulamismuusikat kui ka hoogsamaid ja äkilisemaid saunde. Kontsertpidu on avatud kõigile huvilistele ning kohale on oodata paarsada rahvusvahelist filmitegijat. Lisaks avalikele kontsertesinemistele on heliloojatel ja autoritel võimalik ennast ja oma muusikat filmitööstusele tutvustada ka fokusseeritud pitching-sessioonil, mis toimub 26. novembril, vahetult enne suure kontsert-peo algust, ning annab võimaluse filmitööstuse tegijatelt ka kohest tagasisidet saada ning vajalikke kontakte luua. Kontsertpeo lõplik programm avalikustatakse 15. novembril ning piletid tulevad müügile Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

PÖFFi raames avaneb 19. novembril ka veebileht www.filmmusic.ee, hetke silmapaistvamaid helikunstnikke ja autoreid koondav digitaalne keskkond, millest kujuneb Eesti filmimuusika “visiitkaart” rahvusvahelise filmitööstuse ja kirjastajate jaoks. Veebikeskkonnast saab töövahend, mis koondab endas ligi 30 parimat aktiivselt tegutsevat Eesti filmimuusikaloojat ning täieneb jooksvalt filmimuusika tegijate tutvustuste, filmograafiate ja helilõikudega.