"On olnud selline juhus, et politsei on mind kinni pidanud, akna alla kerinud ja öelnud: "Ohh, härra Sumberg, kuhu kiirustate?" Ma jäin kiiruseületamisega vahele ja ütlesin, et kohtusse. Siis ta naeratas ja ütles: "Jõudu, ärge rohkem kihutage, kahe kilomeetri pärast on veel üks patrull!" meenutab Noormets naljakaid juhtumisi.

"Üks politseinik on mind veel kinni pidanud ja kiiruseületamise pärast oma autosse kutsunud. Siis ma küsisin, et kui suur see trahv nüüd tuleb. Ta vaatas mulle otsa ja ütles: "No sel Sumbergi advokaadil peaks seda raha olema!" ja väänas mulle täie rauaga," naerab Noormets.

"Kontakt" on jutusaade, milles publiku ette tulevad kaks inimest, kes põhilise osa oma elust teesklevad, et on keegi teine. Sel õhtul mängivad nad iseennast. Tänase saate külalised Allan Noormets ja Andres Raag on kahepeale mänginud Tallinna Linnateatris kokku 80 rolli.


Lõbusalt kaasahaarav "Kontakt" on ETV ekraanil täna õhtul kell 21.40.

Täna õhtul kell 21.40 ETV ekraanile jõudva saatesarja "Kontakt" külalised on Allan Noormets ja Andres Raag, kes on kahepeale mänginud Tallinna Linnateatris kokku 80 rolli! (Y) Allan Noormets tunnistab saates, et telesarja "Õnne 13" Georg Sumbergi roll saadab teda ka eraelus ning paaril korral on ta pidanud advokaadina rinda pistma ka politseinikega."On olnud selline juhus, et politseinik on mind kinni pidanud, akna alla kerinud ja öelnud: "Ohh, härra Sumberg, kuhu kiirustate?" Ma jäin kiiruseületamisega vahele ja ütlesin, et kohtusse. Siis ta naeratas ja ütles: "Jõudu, ärge rohkem kihutage, kahe kilomeetri pärast on veel üks patrull!" meenutab Noormets naljakaid juhtumisi :DPosted by Eesti Televisioon on Friday, 20 November 2015