Kerro rääkis, et ei mäleta enam sellist aega, mil tal ükski päev ei oleks tulnud kellelegi ennustada või nõu anda. Hiljuti elukaaslase ja müstikapartneri Aleksandr Šepsiga Ameerikas ja Küprosel reisil käinud Marilyn sõnas, et isegi lennukis ei anta neile rahu ning tuntakse ka vaatamata kamuflaažile ära.

Reisid õpetasid Kerrole, et inimeste mured on igal pool samasugused. "Igal pool maailmas on kõikidel täpselt samad mured. Mind on juba raske üllatada. Olen aja jooksul näinud, kuidas inimesed elavad. On armastuse probleem - süsteem sama. Tervisemure - süsteem sama," sõnas ta.

Aunaste küsimusele, mida ta on soovitanud oma emale, et paremini elada, vastas selgeltnägija: "Mina olen alati öeönud, et ära kruti ennast üles. Kui inimene hakkab negatiivselt mõtlema, siis see süveneb ja sellest tulevad terviseprobleemid. Negatiivsus ja minevikust mitte lahti laskmine. Kõrgem jõud ei tee vahet, kas asjad toimuvad minevikus või olevikus - see, mida annad kosmosesse, see kõik tulebki. Inimesed on mulle öelnud, et "mul on halb suhe ja järgmine tuleb ka kindlasti selline". Sa ise panedki sellise programmi endale, kui räägid sellises vormis," on ta veendunud.

Kerro teatas saates ka kaks suurt uudist. Esiteks ilmub tal märtsis Venemaal raamat, mis ilmub ka eesti keeles. Teiseks on Marilyn koos õega peagi Tallinna vanalinna asutamas oma esoteerikakauplust, kus hakkavad müütama kristalle ja kive. "Hakkan seal kindlasti väga aktiivselt osalema," lubas Kerro