Kolleegid ei jõudnud küll kahe osa filmimise vahel kohtuda, ent võõraks nad ei jäänud, mehed suhtlevad nii palju, kui oma kiire elu kõrvalt aega jääb. Pärast teist osa said mehed veel enam selgemaks, kui toredad nende kamraadid on. Tegemist on suisa nii suurte sõpradega, et Anderson ei nõustunud Kõrvitsa ega Malmsteni kohta ühtegi saladust välja rääkima.

Kõrvits meenutas enda kommet osta riideid, mis talle filmides selga passitatakse, kuna kunagi oli pikakasvulistel raske sobivaid hõlste selga leida. Klassikokkutuleku teisest osast leidis ta endale uue rokiliku nahktagi. Malmsten jäi tunduvalt proosalisemaks ning sõnas, et tema võttis võtetelt kaasa toredalt koosveedetud aja ja mälestused. Anderson aga parandas teda ning meenutas, kuidas ta ühes abikaasaga karbiga süüa lastele kaasa võttis. Endla teatri näitleja ise aga sai võtetelt kõige trendikama asja ehk vöökoti! Nüüd on tal lahe käia proovis ja võtetel, kuna saab kõike tarvilikku mugavalt kaasas kanda.

Järgmisel aastal kinolinadele jõudvas järjes loodavad mehed, et nende tegelaste elusaatus saab olema õnnelik. Küll aga jätab Genka saladuseks, kas tema karakteri jaoks lõppeb uus film õnnelikult. Malmsten leiab, et küllap läheb ka tema tegelaskujul hästi, samas pole tema sõnul mõtet spekuleerida lõpplahenduste üle, kuna äkki tuleb veel mitu järge. Andersoni mängitud Andreses pulbitseb loodetavasti ka kolmandas osas rohkelt nooruslikku testosterooni ning ehk saab ta oma pinged viimaks maandatud.

Teist osa peaksid vaatama tulema ka need, kellele esimene ei meeldinud, kuna kõik Eesti filmid tuleks ära vaadata ja tuleks ka kõik hip-hopi albumid endale soetada — see on Genka sõnul iga eestlase kohustus. Lisaks tuleks läbi lugeda ka kõik raamatud, vaadata ära kõik lavastused, süüa ära kõik toidud ning pidada Eesti juubelit korralikult!

Vaata humoorikat intervjuud videost!