Aasta enne Jaak Joalat lahkus meie seast armastatud laulja Silvi Vrait. Uudis tema surmast oli ootamatu ja ehmatav. Tänases „Radaris“ räägib Silvi Vraidi poeg Silver esmakordselt, mis lauljannaga tegelikult juhtus ja kui keerulist elu tema ema tegelikult elas. Selgub, et Vraidi noor elukaaslane mässis muusiku kohutavatesse võlgadesse...

„Radar“ teeb visiidi ka kurikuulsasse Rummu vanglasse. Nimelt kiindus endine vanglajuht Gunnar Bergvald oma kunagisse töökohta sedavõrd, et otsustas need endale päriseks osta. Mida mees mahajäetud vanglaga peale hakkab ja missuguseid lugusid sünged hooned endas peidavad, sellest saates kuulemegi.

Lisaks tutvume ühe kummalise äriplaaniga. Nimelt otsustasid kaks meest riigilt merd rentida, et seal vetikaistandus püsti panna. Sellise plaaniga pürgivad hakkajad ärimehed suisa maailma rikaste edetabelisse.

Need ja muud teemad juba täna õhtul kell 20:30 Kanal 2 uues teleajakirjas „Radar“.

"Radar“ on Kanal 2 uus teleajakiri, mis igal teisipäeval toob vaatajateni nii päevakajalisi kui ka ajatumaid teemasid. Põnevad, uurivad ja eksperimenteerivad lood toovad vaatajani peatoimetaja Marii Karell, toimetajad Raul Ranne, Hannes Sarv ja Robert Kõrvits. Lisaks vahendavad teemasid veel Eero Reinu („Eesti kõige-kõige“) ja teised kaastöötajad.