Vaid veidi pärast esimest episoodi otsustas "Prooviabielust" tuntuks saanud Kalvi-Kalle avaldada populaarse saate tõelised tagamaad. Noormehe paljastusel selgus, et kõik, mida televaataja on harjunud nägema, on tegelikult vaid puhas näitemäng (Loe lähemalt SIIT).

Kalvi-Kalle lobisemisest puhkes skandaal ning TV3 avalike suhete juht Kertu Jukkum sõnas Publikule, et noormees uljalt langetatud otsuste eest nii lihtsalt ei pääse: "Saate osalejad on rikkunud konfidentsiaalsuse lepingut, mis on nende poolt allkirjastatud. Lepingu sisu, samuti selle rikkumise eest määratud trahvi määr on konfidentsiaalne."

"Varem pole ühegi analoogse saate puhul ette tulnud olukorda, mil oleks vaja välja nõuda leppetrahve. Saate tootja on otsustanud "Prooviabielu" lepingut rikkunud osalejatelt kindlasti lepingus nimetatud trahvisumma sisse nõuda, kuna telekanalile on põhjustatud majanduslikku kahju," lisas Jukkum.

Kuulduste kohaselt pidanuks Kalvi-Kalle maksma 3000 euro ulatuses rahatrahvi ning tulihingelised fännid tahtsid noormehele isegi abistava käe ulatada ja asususid üheskoos raha koguma, Veebisaidi GoGetFunding abil on tänu 66 lahkele inimesele kokku kogutud 253 eurot, ent eilses "Kolmeraudses" selgus, et mingit trahvi polegi ja tegemist oli vaid ühe osaga saate käsikirjast.

Ühelt poolt on ju tore, et hetkel Eesti kõige populaarsem mees siiski telekanalile võlgu pole, ent mida arvavad sellest raha annetanud fännid?

Vaata täispikka intervjuud!