Eesti vanim eratelekanal Kanal 2 on juba 25 aastat pakkunud televaatajatele parimat meelelahutust ja avastamisrõõmu. Veerandsaja aasta jooksul on Kanal 2 toonud eetrisse erakordselt palju saateid, mis on vaatajaid liigutanud, naerma ajanud ja üllatanud. Milline neist on aga vaatajate lemmiksaade läbi aegade?

Tantsud tähtedega“, „Happy Hour“, „Kelgukoerad“, „Wremja“, „Maamees otsib naist“, „Meie aasta Siberis“ ja „Pilvede all“ on vaid mõned menusaated, millega Kanal 2 on aastate jooksul vaatajaid rõõmustanud, üllatanud ja liigutanud. Terve septembri hääletasid tuhanded vaatajad internetis oma lemmikute poolt.

Meeleolukas erisaates reastuvadki televaatajate 50 lemmiksaadet läbi aegade. Tulemused on kohati vägagi üllatavad...

Unustamatuid saateid ja sarju meenutavad Kanal 2 saadete sagedased külalised ja tegijad Kristjan Jõekalda, Tuuli Roosma, Roald Johannson, Krista Lensin, Lauri Pedaja, Anu Saagim, Mart Müürisepp, Robert Rool, Carmen Pritson-Tamme, Mart Sander ja paljud teised.

Televisiooni telgitagustesse kiikav lustakas edetabelisaade „25 aastat Kanal 2: 50 parimat saadet läbi aegade“ on Kanal 2s täna kell 20.00, kohe pärast „Reporterit“.