RETSEPTID: Katrin pakkus söögisaates Martinis marineeritud puuvilju
Seekord kaeti "Õhtusöök viiele" laud ümberehitatud silotornis, mis nüüd meenutab pigem muumimaja.
Torni ümber jooksis hobuseid ning koeri ja sees söödi Katrin Graversoni poolt valmistatud lambaliha ning Martinis marineeritud puuvilju.
Road tunduvad esmapilguga vaadates peened, kuid tegelikult on neid lihtne valmistada.
Vaata Katrini retsepte:
I EELROOG
Bruschetta
praetud sai
kooritud hakitud tomat
küüslauk
oliivõli
sool
värske hakitud basilika
natuke musta pipart
Pista tomatid mõneks hetkeks kuuma vette ja koori tomatinahk ära. Haki tomatid väikesteks tükkideks. Pane kõik tomatid pannile ning lisa basiilikat, pipart, soola, oliivõli ja vähesel määral küüslauku. Kõike vastavalt maitsele. Kõrvale võib pakkuda röstsaia.
II EELROOG
Tuunikala pasta
Rohkelt praetud sibulat
hakitud tomat
oliivõli
värske basilik
must pipar
kapparid
tuunikala konservid
suhkur
Hakkida rohkelt sibulat ning panna pannile koos hakitud tomatiga. Võib kasutada ka konservtomatit. Lisada oliivõli ja lasta natuke pannil haududa. Lisada tuunikala, basiilikut ja kapparid. Maitsestada vastavalt soovile. Keeta pasta.
PEAROOG
Lammas hautatud juurviljadega
3 tundi espressos ja vahukoores marineeritud lammas
ahjukartul
porgand
Itaalia salat valge balsamicioga
sidruni mahla
oliivõli
Lambaliha jaoks valmistada marinaad espressost ning vähesest vahukoorest. Jätta liha vähemalt kolmeks tunniks marineeruma. Liha panna ahjupotti pintseldada üle balsamicioga. Juurde panna kooritud karulid, porganid ning muud köögiviljad vastavalt soovile. Lisada natuke ka sidrunimahla ning oliivõli.
MAGUSTOIT
Puuviljasalat veiniga
Soave vein
Martini Bianco
puuviljad
suhkrut
Soave ja Martini Bianco marinaadis tükeldatud puuviljad: Hurmaa, banaan, melon, apelsin, õun. Marinaadile lisada paar tundi enne serveerimist natuke suhkrut, sidruni mahla või sidruni melissi.