Kevadel teledebüüdi teinud päikseline hittsari “Saare sosinad” jätkub juba sel laupäeval kohe pärast uudistemagasini “Reporter+”. Sari viib meid päikselisele Madeirale, kuhu on kokku kogunenud kenake kamp puhkajaid, kes on mingil kummalisel viisil üksteisega tihedalt seotud.

Pärast Kapo uurija Kaire (Viire Valdma) hukkumist plahvatuses tõmbub ring Madise (Jaan Rekkor) ümber üha koomale. Tundub, et kakskümmend aastat tagasi tehtud vigade eest tuleb maksta palju kõrgemat hinda, kui see on raha, mille ta oma poeg Kalev (Tiit Sukk) sisse vehkis. Kalev tahab oma vargust heastada ning püüab saladuslikel põhjustel saarele saabunud Katariinaga (Inga Salurand) luua kokkulepet, mis tema isa elu igati kergendaks. Kõigi elu saab aga hoopis uue pöörde kui saarele saabub riigiametnik Tauno (Margus Tabor), kellel on erakordne anne sattuda ainult pahandustesse.

Madise naine Lin (Marilyn Jurman) ei suuda aga kuidagi otsustada, kas talle meeldib isa või poeg ning seetõttu saab hakkama erakordselt suurte lollustega. Kuid armastus ongi vahel arutu, peab tõdema Madise eksnaine Maria (Marika Vaarik), kelle elus kakskümmend aastat on kulgenud ilma ühegi meessuhteta ning nüüd tungib neid sisse aknast ja uksest.

Mait (Indrek Sammul) aga hoiab endiselt kõigel silma peal ja peab hoolitsema selle eest, et tema suur saladus jääks vaid Maria ja tema vahele.

Paeluv kodumaine sari “Saare sosinad” on Kanal 2 eetris igal laupäeval kell 19.35, kohe pärast nädalavahetuse uudistemagasini “Reporter+”.