"EKRE-l ja tähtkokk Helmel on põhjust tantsu lüüa – valimiste eel on nende liider iga nädal teleekraanil, tänu millele saab kõvasti kampaaniaraha kokku hoida," kirjutab Ekspress.

Saade jõuab eetrisse 17.oktoobril, kuid TV3 ei soovi veel osalejaid välja öelda.

“Tähtede hõbelusikas” on kokakunsti saatesari, milles viis Eesti tuntud inimest võistlevad Hõbelusika auhinna nimel. Hõbelusikas ehk Silverspoon on Eesti toitlustusasutuste kõige ihaldatum tunnusmärk, mis antakse välja vaid kord aastas kõige parematele restoranidele ja peakokkadele. Tänavu lisati gastronoomiavõistlusele erikategooria Tähtede Hõbelusikas, mille saab telesarja võitja ja parim staarkokk.

Möödunud sügisel võtsid toiduvalmistamises omavahel mõõtu vastuoluline eurosaadik, viie lapse ema ja üks värvikamaid Eesti poliitikuid Yana Toom; terava ütlemisega toidugurmaan, saatejuht, kahe väikese lapse isa Mihkel Raud; taimetoitlasest laulja ja muusik Liis Lemsalu; Maarjamaa tuntuim musklimees, muheda oleku ja rõõmsa ellusuhtumisega Ott Kiivikas ning omal ajal kokakooliski kätt harjutanud muusik Joosep Järvesaar, kellest viimane ka saate võitjaks pärjati.