„Seitsmeste uudiste“ võrrigruppi kuuluvad reporterid Feliks Undusk, Siim Sups, operaator Mati Metsjõe, ankur Marek Lindmaa ja päevatoimetaja Mihkel Lendok. Meeste jaoks on punnvõrridel sõitmine mõnus nostalgia ning ühtlasi võimalus end proovile panna  ja mõõtu võtta samuti sõidul osaleva Top Geari meeskonnaga.

Võrri leidsid telemehed internetikuulutuse peale Põlva lähedalt. „Kui sellega Tallinnasse jõudsin, et kolleegide ees uhkustada, siis kaherattaline pinget ei talunud ja andis otsad,“ kirjeldab Siim Sups lõbusalt. Kolleeg Feliks Undusk lisab, et abi sai taas interneti kaudu otsitud: „Saku-Sääru punnvõrride klubi mehed olid nõus ratta üle vaatama. Jätsime siis selle üleeile Sakku. Täna rattale järele minnes selgus, et meie ratast paari päevaga päris korda ei saagi ning meile anti juba võistlustel käinud töökorras punnvõrr,“ jutustab Undusk.

Seega on „Seitsmeste“ võrrigrupi ettevalmistused võistluseks täies hoos ja põhimõtteliselt ollakse katsumuseks valmis. „Kõik mehed peale Lendok Mihkli ja Metsjõe Mati on võrriga ühe pisikese tiiru teinud,“ kirjeldab Siim Sups, lubades, et võidu puhul on tema otsustanud selle alaga jätkata.

Maidla Le Mans on maailma esimene Riga mopeedide kestvussõit, mis kestab 24 tundi. Ürituse start antakse homme kell 18.00 Maidla Mõisa ümbruses oleval võistlusrajal.

„Seitsmeste uudiste“ meeskonna võrrilugu näeb tänaõhtuses saates kell 19.00.