Üksikema Anne Ly võttis saatega ühendust, et  saada lõpuks selgust kummalisele kohalolutundele ja saladuslikele nähtustele, mis tema kodus toimusid, ning millel ta uskus olevat seos ebaõnnestumistega tema elus. Naine oli sensitiivide külaskäiguks hoolikalt valmistunud ning kirjutanud üles nii juhtumid kui ka hulga küsimusi, mis tal olid maja ajalugu, selle elanikke ja võimalikke seletusi analüüsides esile kerkinud.

Tema üllatuseks aga ei osutunud sensitiivide külaskäik sugugi selliseks, nagu ta oli arvanud. Selle asemel et kuulata ära Anne Ly ohtrad lood, ei võetud saatetegijate poolt vaevaks tema lugusid ära kuulata nign kästi suisa vait olla. "Me ei taha teada, me tunnetame," raiusid sensitiivid, kes majas ringi käies korduvalt Anne Ly juttu katkestasid. Asi läks saates koguni nii teravaks, et Ilona Kaldre suutis korraks enesevalitsuse kaotada.

Siis aga pöördus asjade käik sootuks ning sensitiivid leidsid, et majas ei ole mingeid kummitusi ning Anne Ly ise on see, kes toimib kui magnet anomaaliatele, kuna on kodus mälestusasjade kogumisega n-ö aja peatanud ning teinud majast justkui mineviku altari. Sensitiivid järeldasid, et Anne Ly'l on kaasasündinud võime tajuda teispoolsust ning ta elab tugevalt seoses minevikusündmustega ning võtsid lõpuks ette rituaali, puhastamaks tema biovälja.

Saatetegijatega esiotsa justkui konflikti sattunud, pettunud ja solvunud Anne Ly saatis lõpuks külalised ära rõõmsalt ja lausa omatehtud kringliga. Kuid juba järgmisel päeval oli ta ümber mõelnud ning väljendas saatetegijatele oma pettumust.

Täna, saadet näinuna, on ta enda sõnul rahulik, kuid pole siiski rahul sellega, kui agressiivselt saatejuht ning sensitiivid tema isiklikku ellu tungisid, selle asemel et temapoolne lugu ära kuulata. Ka on ta nördnud, et saade pöörati majas tema arvates tegutsevate hingede loo uurimise asemel hoopis tema enda ja ta elu traagiliste sündmuste ümber, jättes temast sünge inimese mulje.

Siiski on Anne Ly täna tänulik, et sensitiivid leidsid aega tulla ja aitasid, nagu oskasid. Majas on pärast saadet tema sõnul rahulik, kuid siiski ei tagane ta oma seisukohast, et tema kodukohas ja naabrite juures toimuvad kummalised lood pole seotud ainult temaga ning müsteerium jäi tegelikult lahenduseta.