Need viis julget perekonda on esimesed inimesed Eestis, kes toovad sel sügisel nii julge avameelsusega ekraanile oma lapsesaamise loo! Tänane osa keskendus sünnitusele ning nii mõnigi neist võttis dramaatilise pöörde.

Riina teadis, et sünnitamine on valus, aga et see nii ebainimlikult piinarikas on, selleks ta valmis polnud. Linda sünnitus kutsuti esile kunstnikult. Lõpuks läks aga kõik hästi ning vanemad ei jõua oma pojakest ära imetleda.

Hiidlane Birgit vaevles valudes üle 18 tunni. Arstid otsustasid avada lootevee, et sünnitustegevust kiirendada. Veidi hiljem tehti ka seljasüst. Aga jaks lõppes ja olukord muutus kriitiliseks ning Birgit viidi operatsiooniplokki, et teha erakorraline keisrilõige.

"Oksendasin pool sünnitust. Vabandasin ja oksendasin! Aga sain sünnitatud!" ütles Mariann oma Facebook live ülekandes. Neil sündis pisike tütar Lende Liis.

Blogija Mallukas muretses enne sünnitust, et tal võivad mõlemad augud üheks rebeneda.

"See on võimalus, seda ei saa kuidagi välistada. Ma tean ühte tüdrukut, kellel rebenesid need augud kokku ja siis tal oli veel emakakaelarebend ka, seda peab kartma," muretses kuulus blogija.

Järgmine saade toob televaatajani selle, kuidas vastsündinu eest hoolitseda, millised näevad välja beebi esimesed elukuud ning milliste muredega tuleb hakkama saada.

Hea lugeja, anna kommentaarides teada, kuidas esimene episood meeldis!