“Kõikides saalides täisdigitaalne 3D-võimalusega pilt, seinast seina laiad ekraanid ja tipptasemel heli – seda ei saa sõnadesse panna, vaid peab ise kogema,” ütles Solaris Kino kommunikatsioonijuht ja kinopersoon Tanel Tatter ja lisas: “Pingutame iga päev, et pakkuda Solarise külalistele maailma parimat kinoelamust.”

Uuendused toovad esiteks kõikidesse Solaris Kino saalidesse maailmaklassi Dolby 3D täisdigitaalse kinosüsteemi koos teravaima graafika ja rabavate värvidega. Selleks paigaldatakse saalidesse uusimad suure valgusjöuga Barco ja NEC teise põlvkonna digikino projektorid. Teiseks on külastajate ettepanekutest lähtuvalt nüüdsest kõikides kinosaalides senisest kohati isegi kaks korda suuremad seinast seinani ulatuvad uued ekraanid. Kolmanda suure uuendusena on esimesena Euroopas kasutusele võetud Meyer Sound Laboratories ülidetailne Cinema Experience helisüsteem nüüd Dolby Surround 7.1 valmidusega, teisisõnu on Solaris Kinos nüüdsest senise viie asemel seitset helikanalit ja subwooferit ehk senise kahe asemel neli surround-kanalit.

“Kokkuvõttes on Solaris Kino nüüd täielikult varustatud maailma parima kinotehnikaga, mis toob filmid Eesti vaatajateni täpselt sellises kvaliteedis, nagu need on loodud ning Solarise kinoelamus on peatsete tippfilmide puhul kordades muljetavaldavam,” selgitas Tatter. “Investeerime sel aastal kokku üle 13 miljoni krooni ning jätkame uuendusi ka tulevikus,” märkis Tatter, kelle sõnul on Solaris Kino missioon olla kvaliteedimärk ja teerajaja nii Eestis kui kogu lähiregioonis.

Värske uuendusena avati tänasest ka täiesti uus Solaris Kino veebileht www.solariskino.ee, kus on oluliselt hõlpsam leida infot filmide kohta ja osta veebi teel vaid ühe minutiga otse külastaja mobiiltelefonile laekuvaid soodsaid kinopileteid.

Solaris Kinno saab pileti veebist ostes endiselt vaid 55 krooni eest, neljakesi tulles aga kõigest 50 krooni eest.