Adriana õudne lõpp näitab, et maffiaperekonnas jääb äri äriks — isegi äärmiselt vastumeelselt FBI informaatorina töötanud Ade jaoks, kelle tapmise organiseeris tema oma kihlatu Christopher Moltisanti.

“Sopranode” viienda hooaja viimane osa jõuab Ameerika Ühendriikide teleriekraanidele pühapäeva õhtul. 2005. aastal jõuab HBO kuvaritele veel kümme osa ja siis saaga lõpeb, kirjutab Yahoo! News.

Mis saab New Jersey mafioosost Tonyst, teab vaid üks mees — sarja looja David Chase, aga järjest enam tõendeid viitab sellele, et ilmselt keegi ei pääse karistuseta.

Ja ega nad enamat ei väärigi. Mõelge moraalse allakäigu peale, mis nad sellel hooajal läbi tegid!

Hooaja alguses saabus vangist Tony (James Gandolfini) sugulane Tony Blundetto (Steve Buscemi), kes otsustas algselt kuritegevusest loobuda, aga libastus taas. Sopranode gängiga ühinenud, reetis ta nad. Tony B. on nüüd ohverdanud Tony S.-i, et olla meele järele New Yorgi bossile Johnny Sackile (Vince Curatola).

Tony eraelu oli kui keeristorm, kuna Carmela (Edie Falco), läks nende juurest ära ja paari teismeline poeg A.J. (Robert Iler) langes veelgi enam tujust ära ning nende rikutud tütar Meadow (Jamie-Lynn Discala) kihlus üliõpilase Finniga, kelle tervist sõlmitud suhe tõsiselt kahjustab.

Viimases osas õnnestus Tonyl Carmelaga ära leppida ning ta lubas, et keskea kriis nende elu enam segama ei pääse.

Alates sarja esimeses osast, mil Tonyt haaras ujumisbasseini ääres paanikahoog, on ta kõndinud kõikuval pinnal ning sellel hooajal said vaatajad teada, miks see nii oli.

Teda valdas süütunne, et ta ei osalenud röövis, mis viis Tony B. 15 aastaks trellide taha. Ja nüüd selgub, et ta ei jäänud asjast eemale kallaletungi ohvriks langemise tõttu — nagu ta varem väitis — vaid paanikahoo tõttu emaga toimunud tüli järel, mispeale ta kokku kukkus ja oma pead vigastas.

Mis Tonyt ees ootab, selgub pühapäeval.