Vandenõuteooriad koguvad populaarsust üle terve maailma. Kardetakse mürgitamist ja kontakte tulnukatega. Arvatakse koguni, et maailma juhib tegelikult hoopis keegi teine - näiteks salajane üksus, mille võrgustikust meil aimugi ei ole.

Kirjanik, publitsist, režissöör, vandenõude uurija ja 1975. aastal KGB soojal soovitusel Eestist Rootsi lahkunud Jüri Lina arvab, et meid valitsevad psühhopaadid. Lina räägib ka, miks ta peab näiteks Eesti krooni käibeltkadumist, Estonia hukku jms vandenõudeks.

Riigikogu liige Rainer Vakra avaldab oma arvamust kõiksugustest salaorganisatsioonidest, kes väidetavalt maailma valitsevad. Kas ta ka ise oleks valmis mõnesse sellisesse astuma, kui see lubaks helgemat tulevikku, kõrgemat positsiooni ja suuremat sissetulekut?

Alternatiivuudiste portaali Telegram peatoimetaja Mariann Joonas puutub igapäevaselt kokku uudistega, mida teised portaalid mingil põhjusel avaldada ei julge. Mida tähendab uus maailmakord ja kes seda süsteemi juhivad?

Psühhiaater Jüri Ennet arvab, et saladused ja vandenõud on kaksikvennad, mis käivad käsikäes. Ennet püüab inimlikust seisukohast seletada, miks me kõike seda, mida me ei tunne ja, mis on veidi salapärane, nii hirmsasti armastame.

Põnevad külalised, ootamatud teemad ja kirgikütvad mõttevahetused – “Stereo” on Kanal 2 eetris laupäeviti kell 20:05.