Vene telekanali NTV teatel kavatseb juubilar Bronevoi tähistada oma sünnipäeva sõprade ringis ühes Moskva restoranidest.

Intervjuus ITAR-TASSile ütles Müllerit kehastanud näitleja, et heameelega põgeneks kuhugi juubeli eest ära, kuid see on võimatu, sest ta on liialt teatriga seotud – iga päev on proovid ja etendused. „Ei tohi mitte töötada. Muidu tuleb surm,“ tunnistas Bronevoi.

Alles hiljuti, 4. detsembril allkirjastas Vene president Dmitri Medvedev seadluse Leonid Bronevoi autasustamise kohta ordeni „Teenete eest isamaa ees“ teise järguga.

Lisaks teatrile on Bronevoi mänginud palju kinos ja televisioonis – kokku üle 50 rolli. Sel aastal sai ta Vene ühe tähtsaima filmiauhinna Nika laureaadiks kõrvalosa eest Aleksei Popogrebski filmis „Lihtsad asjad“ ("Простые вещи").

1976. aastal sai Bronevoi Mülleri rolli eest 12-osalises sarjas „Seitseteist kevadist hetke“ Vene NSFV riikliku preemia.

RIA Novosti teatel saatis Kiievis sündinud Bronevoile täna õnnitlustelegrammi ka peaminister Vladimir Putin, kes nimetas teda „silmapaistvaks näitlejaks, andekaks inimeseks, kes on huvitatud oma tööst ja kirjutanud ennast eredate rollidega isamaa teatri- ja kinoajalukku“.