Pea veerand sajandit oli Moss seebimaailma üks kõige suuremaid staare, tema äärmiselt kena välimus ja hea füüsiline vorm tegid Mossist tõelise seksisümboli, keda kadestasid isegi poole nooremad mehed.

"Vaprad ja ilusad" on eetris umbes 90-s riigis ja iga päev vaatab seda sarja üle 350 miljoni inimese, tegemist on läbi aegade ühe kõige edukama seriaaliga. Kui Ron Moss otsustas Ridge’i rollist loobuda, tuli see televaatajate jaoks suure üllatusena.

"Inimesed arvasid, et ma loobusin ainult raha pärast, kuid see ei ole tõsi. Mina ja mu naine sattusime 2012. aastal raskesse autoavariisse. Me saime suure löögi ja see muutis kõike. Pärast seda ma ei suutnud enam "Vapraid ja ilusaid" teha, sest mul ei püsinud enam asjad meeles. See kõlab totralt, aga see on tõsi. Mul ei tulnud isegi meelde repliigid, mida ma pidin järgmisel päeval toimuvatel võtetel esitama. Ma mõtlesin, et nii ei saa edasi minna," rääkis Moss.

Staar ei ole rahul sellega, et Ridge’i karakteri jaoks võeti sarja uus näitleja. "Pigem oleks nad võinud mu karakteri välja kirjutada. Nad oleks võinud uuele näitlejale anda ka uue rolli, mida ta saaks enda näo järgi kujundada. Praegu võttis ta üle karakteri, mida mina olin 25 aastat mänginud," tõdes Moss.

Sarjast lahkumine oli Roni sõnul ainuõige otsus, ta nimetab kõike järgnenut enda täielikuks uuestisünniks. Mees on näitlemisega teinud lõpparve ja annab enda bändiga kontserte üle terve maailma. Hiljuti andis staar meeleoluka kontserdi ka Tallinnas.