12 aastat ja kokku 279 episoodi... Ilmselt on tõesti aeg punkt panna. Ka reitingud on viimastel aastatel pisut langenud. USA meedias võrreldakse praegust olukorda aastaga 2004, mil läks eetrisse viimane "Sõprade" osa.

"Suure paugu teooria" viimast osa näeb telepublik maikuus. Väljaandele Entertainment Weekly antud intervjuus sõnasid Kaley Cuoco, Johnny Galecki ja Jim Parsons, et ootavad juba finišit. Nad pakkusid välja, et viimases osas võiks tegevus toimuda liftis "See on mu suur soov, et viimaks saaks lift korda ning võiksime sellesse kinni jääda," arutles Parsons. Cuoco nõustus: "See oleks hea lõpp."

Leonardit mängiv Galecki lisas, et kindlasti peaks olema mõni emotsionaalne stseen, mis põhjendaks seda, et nad nutavad. "Meist keegi ei suuda viimase osa filmimise ajal pisaraid tagasi hoida, sel võiks mingigi õigustus olla," märkis ta.

Sari on üks läbi aegade edukamaid üldse. Kuuldavasti teenivad Cuoco, Galecki ja Parsons osa kohta individuaalselt 1,2 miljonit dollarit. Aastate jooksul on "Suure paugu teooria" teeninud 52 Emmy nominatsiooni ning 10 auhinda ka võitnud.