Suurbritannias avanädalavahetusel üle 16 miljoni euro teeninud film on järg mullu Eesti kinodes enim vaatajaid kogunud animatsioonile „Mina, Supervaras 2“. Kogu maailmas sensatsiooniks kujunenud väikeste kollaste Minionide värskeimas filmis seiklevad peategelased uue juhi otsingutel ümber maailma ning päästavad end väljasuremisest.

Eesti vaatajate jaoks annavad filmitegelastele oma hääle Priit Võigemast, Tiina Tauraite, Märt Avandi, Haide Männamäe, Maiken Schmidt, Priit Pius, Tanel Saar, Ain Jürisson, Tõnu Mikiver ning paljud teised.

Kollaste mehikeste edu

Üle maailma miljoneid inimesi kinodesse meelitanud Minionid on Apollo turundusjuhi Liisi Paasi sõnul tekitanud ühtlasi suure nõudluse erinevate fännitoodete järele, sestap jõuavad koos filmi linastumisega poelettidele erinevad meened ja mänguasjad. Apollo kauplustes on seni olnud suur huvi näiteks Minionide mänguasjade, võtmehoidjate ja spetsiaalsete taskulampide vastu, nentis ta.

„Minionid on väikesed, armsad ning naljakalt rumalad, meeldides seetõttu nii väikestele kui suurtele. Kindlasti pole tegemist pelgalt lapsi paeluvate tegelaskujudega,“ märkis Paas.