Kiusamine ja vägivald on varateismeliste seas tänapäeval levinud probleem. Mida teeksid sina vanemana kui satuksid peale oma lapse peksmisele?

2013. aasta augustis kaitses pereisa Urmas oma tütart Marget, kes läks lahutama kahe tuttava vahelist tüli. Peksa sai aga Marge ise. Kui Urmas alaealise peksija kätte sai, lõi ta teda ja tänaseks on Urmase vastu algatatud kriminaalasi. Urmas tunnistab oma viga ja tahtis järgmisel päeval ka lepitust otsid. Käesurumise asemel ootas aga ka teda ees hea keretäis peksa. 27 aastat erinevate kuritegude eest kinnipidamisasutustes olnud Urmas pelgab politseiga asjaajamist...

“C-Komando” poole pöördus ka Aili, kes tahab aidata Oksanal lahendada üürivaidlust korteri omanikuga, kes ütles lepingu üles vaid paar kuud pärast selle sõlmimist. Oksana tegi korteri omaniku Üllega kokkuleppe, et maksab korteri võlad ja see on ühtlasi ka ettemaksuks korteri ostul tulevikus. Täna nõuab Ülle korteri vabastamist, aga Oksana poolt tasutud summat tagasi maksta ei taha. Kas “C-Komando” läbirääkimised Üllega õnnestuvad?

“C-Komando” püüab lahendada inimeste valusaid muresid kolmapäeviti kell 22:30 Kanal 2s.