Seekordne väljakutse saab olema eriti põnev, sest esitamisele tulevad uusversioonid noorukese Getter Jaani kuumadest pophittidest. Kuidas tulevad sellega toime rokijumal Tanel Padar, diskokuninganna Marju Länik, hip-hopi guru Genka, punklegend Hardi Volmer ja muhedalt maalähedane Jaan Pehk? Lõbus tuju, äge seltskond ja hea muusika on garanteeritud!

“Kõige rohkem ootan ma Hardi Volmeri ja Genka esitust, sest ma ei kujuta üldse ette, mis nad nende lugudega on teinud. Ärevus on hinges,” räägib Getter, kellel pole aimugi, kes millise loo on valinud.

Õhtu saabudes tulevad esitusele:
HARDI VOLMER: "Suveööde kuumuses"
MARJU LÄNIK: "Meelelahutajad"
GENKA: "Parim päev"
TANEL PADAR: "Rockefeller Street"
LENNA KUURMAA: "Valged ööd"
JAAN PEHK: "Me kõik jääme vanaks"

“Laula mu laulu” igas saates näeme, kuidas terve nädala ühist eluaset jagavad lauljad veedavad koos vaba aega ja valmistuvad õhtusteks etteasteteks. Saame osa lõbusatest üllatustest ja mõnusast atmosfäärist. Osalejad õpivad üksteist paremini tundma ja avanevad ka televaatajatele hoopis uue nurga alt. Seda kõike juba täna õhtul kell 20:30 Kanal 2s algavas saates “Laula mu laulu”.

Kohe pärast saate lõppu, kell 22 jätkub lustlik meeleolu Kanal 11 jätkusaates “Kuula mu laulu”, kus külalisteks on Koit Toome, Sven Lõhmus ja Getteri ema.