Modellidel tuli kolida Tallinna kesklinnas asuva Radisson SAS hotelli kaheksateistkümnendale korrusele. Tüdrukutel oli natukene kurb meel lahkuda, kuna modellikodu oli neile armsaks ja omaks saanud. 

Kolimise käigus teavitas Xena teisi sellest, mida tema neli erinevat kohvrit sisaldavad. Nendes leidus neiu kinnitusel voodilinu, riideid ja meigiasju.

Enne oma vanast kodust lahkumist jäädvustasid tüdrukud end grupipildile, mille käigus teeb Xena ettepaneku teha "sexy face'i".

Modellid ei teadnud veel, kellega nad ühes toas elama hakkavad. Siiski olid tüdrukutel omad selged eelistused.

Triinu ütles, et saab kõige paremini läbi Keiuga, kellega talle ühes toas elada meeldiks. Neiu leidis, et näiteks Xenaga ei oleks tal nii palju jututeemasid.

Xena tahtis kõige rohkem ühes toas elada Helinaga, kuna saab temaga kõige paremini läbi. Helina neid tundeid ei jaganud ja arvas, et Xenaga ühes toas elamine "oleks kahtlane". Helina lisas, et kuna Xena ei jää eriti kergesti magama, siis ei lase ta ka Helinal magada.Just enne finaali tuli tüdrukute teele siiani raskeim katsumus. Neil tuli osaleda Amservi autoreklaamis. Just see võis ühele tüdrukule saatuslikuks saada.

Amservi autoreklaami katses ei õnnestunud ühelgi neiul särada, kuid kõige paremini sai hakkama Xena.

Helina ja Keiu esitus ajas kohtunikud naerma ja oli nende meelest üsna kuri ja rõõmutu. Keiu häält peeti siiski väga seksikaks.

Telereklaamis osalemisest saad rohkem teada SIIT!

Kui modellid olid end hotellis sisse seadnud, siis oli aeg end vabalt tunda. Xena hakkas kõrvaklapid peas laulma ja Keiule tantsima, millepeale ütles Keiu: “Xena, rahulda oma vajadusi kuskil mujal." Xena itsitas ja ütles: “I'm the horny one.”

Uues kodus ei ole tüdrukutel sugugi igavam, kui vanas. Xena vanniskäik kulmineerus sellega, et neiu ei osanud õigesti vannist vett välja lasta ja kasutas probleemi lahendamiseks üsna kummalist meetodit. Xena vanniseikluste kohta saad lugeda SIIT!

Tuli kiri, milles seisab, et tüdrukuid ootab enne finaali ees viimane otsustav pingutus.

Modellid viidi Embassy of Fashion moestuudiosse, kus neid ootasid ehtekunstnik ja fotograaf Tanel Veenre, disainer Aldo Järvsoo ja moekunstnik Arne Niit.

Stuudios hakati pildistama ehteid ning jumestamisel kasutati uut Max Factori ripsmetušši, mille reklaaminäoks võitja  saab.

Tanel kirjeldas, et modellid viiakse  haldjamaailma ning pildid loovad mulje õhulossist.

Keiul oli nohu ja kurk valutas ning ta ei tundnud end hästi. Ehted, millega modelli pildistati, meeldisid neiule, kuid polnud siiski tema stiil. Kleite aga neiu lausa jumaldas ning soovis selliseid endalegi, kuid uskus, et need on piisavalt kallid, et tema neid endale lubada ei saaks.

Triinu tundis, et tal läks hästi, sest õige foto saadi üsna ruttu kätte.

Xenale meeldis fotosessioon samuti. Ka Helina õnnestus piltidel.

Volkmann ütles, et Keiut on nii palju kiidetud ja väikesed laitused on kõigest pisikesed pisted, kuid fotograaf sooviks näha modelli silmis veel enam teravust, kuna muidu võib juhtuda see, mida ütles Panso:  "Te olete nii ühekülgne nagu hambahari."

Tanel ütles Triinu kohta, et kuigi tal ei ole lõputult palju nurki, siis oskab modell need üles leida. Fotograafile meeldis, et Triinus on mingisugune seksikus, mida teistes tüdrukutes ei ole.

Xena kohta ütles külaliskohtunik Veenre, et tal oli tunne nagu ta oleks olnud osa mingist teatrietendusest ja et tüdrukust võiks juba praegu raamatu kirjutada. Modelli püüdlikkus ja hingestatus olid tuntavalt kohal, võib-olla isegi liiga palju.

Arne Niit ei saanud aru, mida Xena kaamera ees teeb, kuna neiul on sada nägu, mis enamasti on küll head näod. Samas võrdles moekunstnik Xena nägu fotol õnnetu nunna omaga.

Helinas nägid kohtunikud küpsust, ehedat eestlaslikkust ja aristokraatiat ning olid samuti tema piltidega väga rahul.

Kõige lõpuks käisid tüdrukud Montoni fotosessioonil, mille auhinnaks on kevad-suvise kollektsiooni kataloogi pildistamisel osalemine. Kataloog ilmub viies riigis, ehk siis saab võitja nautida rahvusvahelist karjääri.

Selles ülesandes mainiti ära, et Triinul on kõige halvem näonahk. Samas oli tema suurimaks tugevuseks oskus enda näoga mängida ja võime paista välja vanem, kui ta tegelikult on.

Montoni naisterõivaste peadisainer Piret Puppart ütles pildistamisel, et Keiu näeb välja nagu itaalia naine, kes kruiisib Milaano tänavatel. Keiu oli Hiinas kataloogi jaoks pildistamist juba harjutanud, mistõttu ülesanne talle üsna kerge oli. Pupparti hinnangul on Keius  rahvusvahelisust, müstilist graatsiat ja huvitavaid tahke.

Xena kartis, et pildistamine tuleb raske, kuid lõpuks ei tulnudki ning neiu üllatus, et õige pilt nii ruttu kätte saadi. Piretile ei meeldinud Xena soengulõikus, sest suvi nõuab kergemat ja pikemat lõikust. Samas leidis disainer, et Xena oleks sobinud ideaalselt käekotireklaami. Xena poosidega jäädi väga rahule, kuid modell teab, et ta pole Montoni tüüp.

Xena ütles, et kui ta oleks size 0, siis kortsutaks ta Keiu salvrätikusse kokku ja viskaks saatest minema.

Helina jaoks oli fotosessioon kergem, kui ta arvata oskas. Samas oli tema suhe kaameraga mõneti raskendatud tema tugeva lõuajoone tõttu. Alt pildistamine oli tema jaoks ebasoodne rakurss, millest hoolimata neiust kaunid pildid tulid.

Uues kodus käis modellidel külas Kaja Wunder, keda nähes tüdrukud väga rõõmustasid ja kes tüdrukuid üksaaval endale külla kutsus.

Vestlusest Kajaga tuli välja, et Helina on läbinud suure arengu. Modell tunnistas, et ta harjutab kodus selle nimel, et paremaks saada. Helina eelis on see, et ta tahab võita ja pingutab selle nimel.

Xena ütles, et tema eesmärgiks on finaali saada, aga ju paista, mis saab.

Triinu eesmärgiks oli algusest peale  see saade võita. Samas tunnistab ta ise, et piltidel on ta nõrk olnud. Enda suurimaks konkurendiks peab ta Keiut.

Samuti peab Keiu Triinut enda suurimaks konkurendiks, kuna viimasel on väga palju tahtejõudu. Enda võidusoovis kahtleb Keiu endiselt.

Pärast kõiki katsumusi ootas tüdrukuid ees kohtumine kohtunikega.

Külaliskohtunik Tanel Veenre peab kindlaks edasipääsejaks Keiut ja Xenat. Kaja aga ütleb, et kliendina ta Xenat ei vaataks. Ka Tanel tunnistab, et ta ei näe  Xenat modellina vaid pigem elukunstniku või reality-staarina.

Kuigi saate alguses oli Kaja Helinas pettunud, siis hiljem näitas neiu enda arenguvõimet ja tahtejõudu. 

Kohtunikud soovivad Keius näha rohkem tahet saada modelliks, kuid neiu jääb hoolimata ambitsiooni nappusest saatesse. Xena on kohtunikud oma šarmiga ära võlunud ja jääb samuti saatese. Helina paistab silma just enda arenguvõime poolest, mistõttu on kohtunikel ka temasse usku.

Arne Niit ütles, et Triinu on liiga eestimaine. Üldiselt pidasid kohtunikud Triinut hästi positiivseks ja päikeseliseks tüdrukuks, kuid tippmodelliks saamiseks jääb sellest väheks ja neiu saadetakse hoolimata suurest tahtejõust koju.

Triinu jaoks ei olnud finalistide kolmik üllatav. Neiu tunneb, et viimastes saadetes on tema areng pidama jäänud. "Olen alati endast parima andnud, aga ju sellest oli vähe," ütleb napilt finaalist välja jäänud Triinu.  Samas väärtustab kaunitar kogemust, ega kurvasta millegi üle.