“Tegemist on endise Volta tehase ballisaaliga, mis ehitati kuuekümnendatel aastatel, aga on jäetud lagunema ja täiesti unarusse. Kogu stuudiokompleks on hetkel küll košmaarses seisus, aga pole midagi, lööme läikima,” kinnitab saate peaprodutsent Raivo Suviste Kanal 2 avalike suhete juhi teatel.

Uus stuudiokompleks on 750 m2. Saalis on tantsuks ideaalne parkettpõrand. “Kahjuks on põrand mõnest kohast niiskuse ja vahelduva temperatuuri koosmõjul väikesteks küngasteks punsunud, aga teeme korda, sest sellist põrandat ei saa ju kasutamata jätta,” räägib Raivo Suviste eelseisvatest ümberehitustest. Samuti vajab põhjalikku uuendamist hoone katus, sest hetkel sajab vihmavesi kuueteistkümnest kohast sisse. Abikäe on lubanud ulatada ka Koger & Partnerid.

Saalil on aga üks äärmiselt kaunis nüanss — tervet seina kattev uhke maaling, mis on ka kenasti säilinud. “Stuudio kujundaja Ain Nurmela ei suutnud oma silmi uskuda, et kusagil Tallinnas nii ehe — kuigi täiesti laokil ja lagunenud — saal veel alles on,” möönab Raivo Suviste ning lisab, et püsistuudiot kohast siiski ei saa, kuna kohe peale võtteperioodi lõppu on omanikul kavas saalist hoopis midagi muud ehitada.

Ümberehituste orienteeruv maksumus on miljon krooni. Ehitustöid alustatakse juba järgmisel nädalal.

“Tantsud tähtedega” jõuab ekraanile oktoobris. Tänaseks on teada kõik žürii liikmed — Merle Klandorf, Ants Tael, Jüri Nael ning uue tegijana Janika Mölder. Uue hooaja tähtedest on osalemist avalikult kinnitanud Katrin Karisma. Saate juhtimisega jätkab Mart Sander, kuid tema lavapartner on seni veel lahtine.