Kolme ja poole nädala jooksul saabus üle 7000 hääle. Hääletajate keskmine vanus oli 17,3, noorim aga nelja aastane. Erinevaid nimepakkumisi oli naiste edetabelis 234 ning meeste nimistus 315, teatas Kanal 2.

„Saime palju toredaid ideid ja päris kindlasti saime teada, keda noorem generatsioon sooviksid saates osalemas näha,” võtab hääletuse kokku saate peaprodutsent Raivo Suviste.

Kes noortest iidolitest sel sügisel tantsusaates võiksid osaleda Suviste nimetada ei soovinud — samas kinnitas ta, et iga vaataja jaoks peaks saates leiduma keegi, kellele kõvasti pöialt hoida.

Hääletajate vahel loositi viis paari VIP pääsmeid selle sügise esimesse “Tantsud tähtedega” otsesaatesse. Võitjateks osutusid Kati Hiis, Anneliis Peterson, Timo Papitalo, Kaire Auri ja Peep Sõmer. Võitjatega võetakse ühendust e-maili teel.

“Tantsud tähtedega” esimene hooaeg oli Kanal 2e eetris oktoobrist kuni detsembrini 2006. Saatesarja võitsid Mikk Saar ja Olga Kosmina. “Tantsud tähtedega” oli möödunud telehooaja konkurentsitult vaadatuim telesaade Eestis püsides igal eetris oldud nädalal vaadatavuselt esimesel kohal. “Tantsud tähtedega” teine hooaeg on Kanal 2 ekraanil sügisel 2007.