Uues heatujusaates “Nädalalõpp Kanal 2ga” räägivad põnevad külalised lõbusaid lugusid, tehakse muusikat ja viiakse läbi üllatavaid eksperimente. See pole tavaline jutusaade, vaid rõõmus koosviibimine, kus Teet ja Kristjan ei ole pelgalt küsitleja rollis, vaid löövad kõiges ka ise täiel rinnal kaasa. See on parim sissejuhatus algavale nädalavahetusele!
Täna tulevad Teedule ja Kristjanile külla välisminister Urmas Paet, kirjanik, näitleja, lavastaja, muusik, saatejuht, skulptor ja täna ka räppiv multitalent Mart Sander, näitleja Ott Sepp, Eesti Laulu võitja Tanja Mihhailova ja tema tugisammas Mikk Saar.
Eesti välisministrilt Urmas Paetilt tahavad mehed teada, et ega nende India reisisaade ei rikkunud ometi kahe riigi omavahelisi suhteid - sai ju kohati India kohta üsna inetult öeldud. Paet räägib ka perepuhkustest, eriti lustakast Mongoolia-reisist ja ühineb Teedu ning Kristjaniga üheks lõbusaks “Matkalaulu” etteasteks.
Teedul ja Kristjanil on oma arved klaarida näitleja Ott Sepaga, kes on sunnitud kõnelema Märt Avandist ja kõigist teistest tema tuttavatest kuulsatest inimestest.
Mart Sander pajatab sellest, kuidas ta oli 1990. aastate alguses ropprikas ja korraldas stiilipidusid vaid valitud seltskonnale.
Tanja ja Mikk paljastavad, miks nad on oma maja häbiplekid, kes peres arveid maksab ja kuidas Eesti Laulu võit mõjutab nende pereelu.
Positiivne ja humoorikas avapauk nädalavahetusele, Teet Margna ja Kristjan Jõekalda jutusaade “Nädalalõpp Kanal 2ga” on Kanal 2 eetris juba täna kell 21:30.