Marju Länik iseloomustas Lennat, kui sümpaatset noort naist, kes on talle lauljana algusest peale meeldinud. "Ta on sõbralik ja igati kena, armas ning pisike," leidis Marju.

Tanel Padar, kes on Lennaga juba pikki aastaid lava jaganud peab teda toredaks ja vahetuks inimeseks. "Kui keegi kunagi väidaks, et Lenna on võimeline kuri olema, siis ma hästi ei tahaks uskuda, mina vähemalt pole näinud. Ta on varateismeeast alates suuri tegusid teinud ja kui peaks valima ajastu, mil ta mulle kõige enam on meeldinud, siis on praegune Lenna minu kõige lemmikum, tema järele on koguaeg natuke nälg!" iseloomustas Padar.

Hardi Volmeril on Lennast vaid rõõm. "Tema puhul kehtib tõde, et kui oled staar, siis sa ei staaritse, pole vähimatki vajadust. Eks see ole loomuomane. Minul on staaritsemine sees, mina sellest lahti ei saa, mul on vaja muljet jätta. Temal ei ole vaja muljet jätta," analüüsis Volmer.

Getter Jaanile tundub, et Lenna naeratab alati ning Vanilla Ninja kunagise suure fännina on laulatar talle olnud suureks eeskujuks. "Ma pole kordagi näinud, et ta oleks mossis või et tal oleks paha tuju. Ta on silma jäänud kui elurõõmus ja positiivne inimene. Kui ma väike tirts olin, siis ma ei julgenud kordagi mõelda selle peale, et kunagi võib selline aeg tulla, kus minul on võimalusn Lenna Kuurmaale laulda tema lugu," õhkas Getter.

Genka esimesed mälestused Lennast on samuti Vanilla Ninja aegadest, kuid ta leiab, et on tore, et seda bändi enam olemas pole. "See bänd oli vajalik mingil perioodil, aga ma arvan, et nad praegu on sada korda õnnelikumad tehes seda, mis neile päriselt loomuomane on. Mulle Lenna juures meeldib jälgides ta elukäiku, et ta on teinud väga palju õigeid otsuseid ja leidnud oma koha Eesti muusikas," võtab Genka asja kokku.