“Kardeti, et Fallon hakkab kontrolli alt väljuma ja temaga võib pidutsedes midagi juhtuda. Ühel hetkel muutus olukord lausa nii tõsiseks, et joomine oleks Jimmy ja tema abikaasa vahele kiilu löönud, ent nad leppisid siiski ära,” jutustas üks teletöötaja väljaandele Page Six.

Armastatud jutusaate “Tonight Show” saatejuht on viimasel ajal tänu alkoholile sattunud mitmesse veidrasse õnnetusse — näiteks käis ta kodus vaiba peal ninuli ning möödunud suvel oleks ta endalt peaagu sõrme otsast lõiganud. Mõned kuud hiljem vigastas ta oma hammast, sest “üritas ravimipurki avada”. 2015. aasta oktoobris lõikas Jägermeisteri pudel tema kätt. Tänavu septembris nähti “maani juua täis” Fallonit kell kolm öösel ühes punkarite baaris ihuüksi laaberdamas, mis pani telekanalit veel rohkem muretsema.

“Ta on väga kõva napsutaja. Ta tunneb, et tema imago vajab rehabilitatsiooni,” sõnas Fallonile lähedane isik. Ühe teise lähedase sõbra arvates peab Jimmy olema aga vastutustundlik: “Tal on kaks last. Ta peab joomisega piiri pidama.”

Jimmy Falloni jutusaade on küll edetabelites esikohal, ent mõned tema võtmeisikud on ta hüljanud, et töötada hoopis tema rivaali James Cordeni heaks. “Fallon on Cordeni pärast äärmiselt kade”, teab allikas rääkida. “Olukord on muutumas ja Jimmy pole sellega hästi toime tulnud. Ta on küll parimas vormis, ent ta on ebakindel.” Humoorikas telemees lõpetas hiljuti pikaaegse koostöö oma pressiesindajaga ning palkas hoopis Brad Pitti ridades töötanud eksperdi.

Telekanali esimees Bob Greenblatt lükkas sahinad aga ümber: “Jimmy on üks NBC suurimaid varasid ja me oleme äärmiselt uhked, et “The Tonight Show” on jätuvalt kõikide parameetrite järgi liider. Ta on mees omaette mastist ja me ootame väga jaanuari, kui ta asub Kuldgloobuste galat juhtima. Ta toodab produtsendi ja saatejuhina üle 200 tunni materjali aastas ning igasugused jutud, et me oleme tema käitumise pärast mures või oleme teda hoiatanud, on totaalselt valed.”