Sarjas tegelast nimega Finn Hudson mängiva näitleja esindaja kinnitusel ajakirjale People suundus 30-aastane Monteith võõrutusravile vabatahtlikult, vahendab NewsDay. 

Sarja võtted jätkuvad nagu plaanitud, kuid telekanali Fox kinnitusel kirjutatakse Monteithi tegelane mõneks ajaks osadest välja.

"Glee" looja Ryan Murphy ning näitlejanna Lea Michele ütlesid mõlemad, et toetavad oma kolleegi tema võitlusel erinevate ainesõltuvustega. Michele, kes on ühtlasi ka võõrutusele saadetud mehe tüdruksõber, sõnas, et on oma kallima üle uhke ning kavatseb raskel ajal tema kõrval olla. Murphy säutsus Twitteris, et on samuti näitleja sammu üle uhke ning et kogu sarja meeskond ootab teda juba väga tagasi.

Monteith on ka varem võõrutusravil viibinud. Kaks aastat tagasi meenutas ta ajakirjale Parade antud intervjuus, et tarvitas alates 13. eluaastast ohtralt alkoholi ja marihuaanat, "kõike ja nii palju kui võimalik", puudus koolist ning sattus esmakordselt võõrutusravile 19-aastaselt. "Mul oli väga tõsine probleem. Olen õnnelik, et olen elus," rääkis mees ajakirjale.