ERRi päevakajaliste saadete peatoimetaja Peep Kala sõnutsi on "Terevisiooni" saatejuhtide vahetused uue telehooaja eel plaanipärane tegevus. "Me soovime, et ETV hommikuprogramm annaks vaatajatele võimalikult hea ülevaate algava päeva sündmustest, avaks uudiste ja ühiskonnas toimuvate kõige erinevamate protsesside taustad. Seda inimlikult, soojalt ja arusaadavalt. Selle aluseks on tihe side ERRi uudistetoimetusega. Liisu Lassi kui professionaalse uudisteajakirjaniku kaasamine "Terevisiooni" on igati loogiline ja hea lahendus," ütles Kala.

"Owe Peterselli tugevus on eelkõige soe ja empaatiline suhtumine kaassaatejuhtidesse, intervjueeritavatesse ja televaatajatesse. Seega peaksid Katrin ja Reimo endale Liisu ja Owe näol saama igati võrdväärsed ja üksteist täiendavad partnerid. Igal juhul olen ma väga rahul, et nii Liisu kui Owe "Terevisiooni" tiimiga nõustusid liituma. Usun, et nad pälvivad kiiresti televaatajate poolehoiu ja armastuse," lisas Kala.

Liisu Lassi sõnul tuli see pakkumine tuli talle ootamatult. "Samas on koostöö "Terevisiooni" meeskonnaga minu jaoks justkui rõõmus taaskohtumine. "Terevisiooni" suund on avada senisest enam päevakajalisi teemasid, mis annab hea võimaluse uudistetoimetusest tuleva infovoo laiendamiseks," ütles Lass. "Kuigi ma olen "Aktuaalse kaamera" juht, on minu jaoks oluline mitte kaotada sidet igapäevase ajakirjanikutööga. Selleks annab "Terevisioon" suurepärase võimaluse," lisas Lass.

Owe Petersell ütles juunis, et ETV pakkumine alustada sügishooajast "Terevisiooni" saatejuhina oli talle ootamatu, aga kindlasti positiivselt ootamatu. "Võib poolnaljatamisi öelda, et olen nüüd "saba ja sarvedega" meedias tagasi," lisas ta, vihjates vahepealsele pausile Elmari raadiost lahkumise järel eelmise aasta septembris.

"Terevisiooni" senine saatejuht Piret Järvis-Milder liigub "Pealtnägijasse", tagasi juurte juurde ehk sinna, kus ta teleajakirjanikuna oma ekraanituntuse saavutas. ETV uuriva ajakirjanduse lipulaev "Pealtnägija" pikeneb uuel hooajal 50-minutiliseks. ERRi juhatuse liige Urmas Oru ütles, et selline vangerduste plaan sündis juba kevadel. "Kuna meil oli plaan laiendada "Pealtnägija teemadevalikut, siis Piret kui endine "Pealtnägija" inimene oli selleks täiesti sobilik ning oli loogiline ta sinna meeskonda n-ö tagasi anda," lausus Oru.

2002. aastal alustas Järvis telesaatejuhitööd TV3-s, juhtides seal saateid "Suve Fizz" ja "Meeletu maailm". 2004. aasta sügisel loobus Piret "Meeletu maailma" tegemisest, sest otsustas pühenduda ainult muusikale. Siiski naasis ta juba 2005. aasta sügisel ekraanile, asudes juhtima saadet "Malaisia". Hiljem töötas ta MTV Eesti VJ-na. Alates 2011. aastast on ta olnud Eesti Televisiooni saatejuht ja toimetaja. Alates septembrist 2017 oli ta "Terevisiooni" saatejuht.